![]() |
Bayanlara Son Cevabımız!!!! Söyleyin Kızlar Söyleyin Bize Erkeklere Yaptığınız Tripler Niye Anlam Veremiyoruzki Hiçbirisine Triplerinizi Anlatcam Bu Besteyle Sabahleyin Mesaj Çekersiniz Günaydın Dün Gece Sevgilim Rüyanda Neler yaptın Cevap Gelmeyince Birde Çağrı Bıraktın Anlamadın mı Hala Ben Uyanamadım Gün Boyu Gelen Mesajlardan Rahatsısız Rahat Durun Kızlar Biz Çalışan Adamız Derdimizi Bir Türlü Hiç Anlatamayız Ardından Bİr Mesaj Gelir Ayrılmaylız Aşkım Saçım Nasıl Olmuş Diye Sorular İnanki Erkekleri Hep Yalana Zorlar Ama Şu İçimizden Geçer Hep Doğrular Onları Size Söylersek Kıyamet Kopar Canımlı Cicimli Konuşmak İsterseniz Ama Biz Maçoyuz Bunu Bİlmelisiniz LİGHT ERKEK tavırlarına Hiç Giremeyiz Ondan Sonra Arkadaşlara Biz Ne deriz Randevuya Eğer 5 dakika Geç Kalınsa Kızlar Sözde Beklemiştir 1 Saat orda Bırakın Siz Bu İşleri Yapmayın KOLPA Artık İnanın be Trafik Vardı Yolda Sürekli Karışıyorsunuz İçkimize İçmeni İstemiyorum Sözleri Niye Saygısızlık Edersniz Alkoliklere Hiç Rahat Vermiyorsunuzki Erkeklere Kızlar Bizim sizlerden Tek 1 Ricamız var Ya Bizim Şu Kurallarımız Size Uyar Hani Olur ya Bunlar Size Terso Kaçar YOL ORADA ALIN ALABİLDİĞİNİZ KADAR BİZİ ANLAYACAK BİR KIZI BULAMADIK ATKIMIZ BOYNUMUZDA HEP YALNIZ TAKILDIK O YÜZDEN AŞKI TRİBÜNLERDE ARADIK HER ERKEĞİN İÇİNDE VARDIR HOLİGANLIK |
Tekin sen bugünlerde piskopata bağladın kardeşim hayırdır :D |
Randevuya Eğer 5 dakika Geç Kalınsa Kızlar Sözde Beklemiştir 1 Saat orda Bırakın Siz Bu İşleri Yapmayın KOLPA Artık İnanın be Trafik Vardı Yolda İLAHİ TEKİN :) :smile: |
Tekin kardeşim biz hep bekleriz kızları randevularda yarım saat bi saat kırk dakikaama bir kere onlar bekleyince kıyamet kopar. |
Alıntı:
Allah allah bi kere mi ? :( |
Alıntı:
|
ne beklemeye nede bekletilmeye tahammülüm olmaz.. |
Alıntı:
aynen katılıyorum abı kızları bekledıgım kadar ıett beklemedım:D:D |
Alıntı:
Tamam hay hay :) işime gelir. hıh :):) |
Alıntı:
|
Tekin bu ne böyle yahu?:D Döktürmüşsün...:D İçki hariç diğer sözlerine katılıyorum.;) Beklemekten de bekletmekten de hiç hoşlanmam.Güzel noktaya değinmişsin,aferin sana...:p:D |
ben ne kizlar tanidim sadece rengine uymayan kiyafet bulamadi diye bulusmaya gelmedi ben aynisini yaptim sen bahane ariyorsun artik denildi birkerede biryerde buluscaktik onun sadece 5dakikalik yolu var benim 30dakika hatta yolun ortasinda ariyorum 10dakika gecikecem diye neoliyor ben onu 10dakika bekliyorum:D hatta sahit oldum kizlarin erkek arkadasi kizi bekliyorya cok övüniyorlar bakk benimki beni dakikalarca bekliyom beni seviyor :D |
kanka süper olmuş ama buna bestede yapmak lazım:D |
Alıntı:
Bütün kızlar aynı değildir. Hazel ablamın da dediği gibi beklemekte bekletmekte hoş bir davranış değil, Siz Seçmesini bileceksiniz :):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dıger buyuk dusunur tekin derki: KIŞIN GÜNEŞİNE KIZIN GÜLÜŞÜNE ALDANMIYACAKSIN...:D::D:D |
topıc hortlasın bıraz:D:D |
Alıntı:
Başka ünlü bir düşünür der ki ismi lazım değil :D Varsa dünyada binbir çeşit cefa sebebi dilber-i harika :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ellerine sağlık çok güzel bir yazı noktasına kadar katılıyorum ;) şurası ayrı bir güzel ; BİZİ ANLAYACAK BİR KIZI BULAMADIK ATKIMIZ BOYNUMUZDA HEP YALNIZ TAKILDIK O YÜZDEN AŞKI TRİBÜNLERDE ARADIK HER ERKEĞİN İÇİNDE VARDIR HOLİGANLIK Bu da benden ; Kızların Gözü Hep Yükseklerde, Zengin,Paralı,Şık Erkeklerde, Bizim Onlardan Ne Farkımız Var, BEŞİKTAŞ'lıyız İŞte O Kadar!!! |
Bu kadar mı bıktınız kızlardan yhaa :D |
Hiç sorma bildiğin gibi değil :D |
Hadi yaa :D Ama onlarsızda yapamıyosunuz :p :D |
O ne alaka biz beşiktaşımızla gayet iyi yapıyoruz gerisi sadece teferruat :D |
Hıı , tabi eminim öyledir :D Bizde beşiktaşı çok seviyoruz ama erkeklere bi düşmanlığımız yok o ne alaka :D |
Düşman demedik güzel kardeşim teferruat dedik :D |
Ben o kelimeye takılmadım , normalde öylesiniz ya ondan , şiirden felan yani :D |
yahu amma uztamissiniz,mesele cok basit aslinda ; ....butun erkekler okuz,kizlar okuzu sever. |
Alıntı:
Alıntı:
Anne : Nasıl ot yetiştirdiysem artık bütün öküzlerde bizi bulmuş :D:D |
Alıntı:
|
Teşbih (Benzetme) Aralarındaki benzerlik ilişkisinden dolayı ilgili oldukları konuda zayıf olanı güçlü olana benzetmeye denir. Teşbihin dört öğesi bulunur: Benzeyen (zayıf olan), kendisine benzetilen (güçlü olan), benzetme yönü, benzetme edatı. Dört öğesi de bulunan teşbih türüne “tam teşbih” denir.. Açıklayıcı olmuştur herhalde:D |
Gayet açıklayıcı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya benim kiminle nasıl konuştuğum seni ilgilendiriyomu ! Her mesajıma ters bi cevap ne yani ! |
Türkiye`de Saat: 15:49 . |