![]() |
Satılıkmıs meger butun sevgıler Hayatımı zından ettıler Alacagım kendıme bır vuvuzela Kaderım ıle bas basa bırak benı afrıka İnsanlık var dı bır ara Resmımı cektım astım duvara Aşkından kahroluyorum SHAKIRA :D:D:D |
Alıntı:
:D:D:D Yeter artık,bir durun hele.:D Sizin yüzünüzden sürekli sırıtma halindeyim.:D Annem:-"Kızım manyak mısın,ne gülüp duruyorsun" diyor.:D |
obaaaaaa Teko da bizden oldu ablam daha ne isteriz :D:D helalsin hacııııı :D:D |
Senın sevgın bır ömre bedel Hangısı sana uzatmıs bır el Ayaklarınla adım adım gelll Kirpıklerını yukarı kaldır gozlerın olmasın selll İnsanmısın sen ezelden berı ezell Rahat uyudun mu yoksa forzaya gelll Askımız besıkktask olmus bunu bılll yeter :D:D:D |
allah akıl fikir versin beraberınde peynır ekmek bulursanız yeyın ehueheu:D:D |
Alıntı:
haydi güle güle git uğurlar olsun yolun bitmek üzere belki yorulursun kendimi saklıyorum vakit gelince yarı finalde yolcu olursun :D (buda almanyaya benden :D ) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sen allahın bir lütfusun kalbimin tek yıldızın seni görünce deva buldum gel be shakiram aşka doyayım :D |
Alıntı:
|
Ne vaka imiş beeee:D:D |
Gün Gelirken , Azrail Canıma Sebeplenirken, Ecel Vakti Gelirken, Sen Olacaksın Yine Dilimde Beşiktaş'ım, Son Nefesi Verirken.. Geçmiyor Sen Olmayınca Günlerim Gecelerim, İsmini Hecelerim, Vazgeçemem Azrail, Esirin Oldum Shakira'm Herşeyim..
Yeni Bestemizi Uyarladım Shakira'ya. |
amma shakira hayranı varmış ya:) |
Türkiye`de Saat: 11:19 . |