![]() |
Shakiraya waka waka oldum :D:D Seninle bir pencere açtım dünyama Hayatımdan çıkmaman üzerine Anlatamaz olsam da sana hislerimi Kaçamak bakışlarımda sakladım duygularımı İçinde bir tek sen ve yaralı kalbim Razı isen gel beklerim seni Anla işte bekliyorum seni waka waka ile :D:D AkDoRa 05.07.2010 – 19.40 |
Sallarsın belini durmadan Haykırırsın vuvuzela gibi halimi sormadan Anlamaz mısın bu kalp seninle atar sarı kız Kollarımı uzattım bak yavaşla artık bu ne hız İçim de bir hoş oldu bak sana yaklaştıkça Rahatlat beni bir öpücük kondur yanağıma Afrika duydu sesimi sen duyamadın hala be Shakiraaaaa |
Onur sana birşey demiyorum manyaksın kardeşm sende de ne cevherler varmış bilmiyormuşum :D:D |
ahahah shakira aşkı sınır tanımıyo bilirsin abim :D |
koptum laa :DD:D:ikinizedee :D |
Valla peeessss...Ne Shakira'ymış yahu...:D Herkesi şair yaptı.:D Gerçi İbrahim' i biliyorduk ama yeni yeni şairlerimiz olacak anlaşılan.:D:D:D Döktürmüşsün yine İbrahim...;) dartheagle süper olmuş...:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Gel Shakira Gel Shakiraaaa bitsin bu gurbeeeeeettt Yolunu gözleyen ibo abi yüzüne hasret Bir yıl oldu vuvuzelayla yolcu ettik seni Sabahlar olduk her gün beklemekten yettiiii Monitörüm tükürük doldu görmüyor gözlerimmm Esmeraydan şarkı için özür dilerimmmm :D:D |
Onur süpersin harikasın kardeşim benim bee :D:D |
Alıntı:
Esmeray şarkının bu halini görseydi ne düşünürdü bilemem ama süper olmuş,tebrikler.:D Yeni bir uyarlama daha bekliyoruz.:D |
Ablam onurda ne cevherler varda çaktırmıyormuş :D:D Kimin kardeşi yaa:D:D |
Alıntı:
Shakiranın aşkından oldum bir deli gittim geldim yollar bitmedi waka waka diye diye gitti sesim duymadı duyuramadım bitti :D:D Ablam shakira aşkı başka birşeye benzemiyor :D:D |
Valla ya,gözlerime inanamıyorum İbrahim.:DBir sazınız eksik elinizde,aşıklar gibi atışın bakalım.:D Bu Shakira pek hayırlara vesile olmuş,herkesin içindeki güftekarı ortaya çıkarmış,helal olsun.:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abicim gel bi anlaşma yapalım sen beni Erhan abimle kanka yap bende seni shakiraylan tanıştırayım :D :D |
Alıntı:
http://img.blogcu.com/uploads/tunch_erhan.jpg seni bekliyor gördüğü yerde hani ne zaman gelecen diye gelsede kanka olsak senle diye sözler yazdık erhan abinle :D:D Meleğim sen istersinde olmaz mı ne diyon sen bak hemen sana özel bir dörtlük yazdı :D:D |
Alıntı:
oyy oyy ölürüm ona :D teşekkürler abican :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
söz söz dediğin nedir ki abim ben senin için shakirayı göze almışım :D |
Alıntı:
Aldında hani tanıştırmadın ama hala olarmı hiç böyle :D:D |
ilhamı bekliyorum :D |
Hemen gelsin o ilham yoksa ben aşkımdan olacam bir hicran :D:D Çok uyumlu oldu bu da yaa:D:D |
Alıntı:
Adres yıkılıyoooorrr...:D:D:D Sana bile böyle bir adresi verdirdiğine göre bunda bir hikmet var diyorum ve ben de waka waka diyorum.:D Kolombiya'ya aktarmalı mı gidiyoruz?:D Alıntı:
Sakızlardan çıkan manilere benzemiş bu dörtlük...:D:D:D |
Şakiyi ibo abime vermedileerrr vermedileerrrr Sari maralım oynak yarimmm hor gördülerrr hor gördüleerrrrr Ömer Üründül der koordinee der koordineeeee Bak olamadık gene blokeee E baba deplase ana kontrpiyeeeee a be shakkkiraaa naptın bizeee naptın bizeeeeeee bizi düşürdünnn birbirimizeee birbirimizeeeee kız şaaakiiiraaaa nettin bizeeee nettinnn bizeeee düşürdün işte bizi bak dillereee bak dillereeeee yandaaannnnnn şakiraaa çalsın queresma oynasınn uleeennn :D:D |
Alıntı:
Valla aslında o dörtlük nilüfer şarkısından uyarlama oldu ablam :D:D |
Alıntı:
|
ahahah abi ilham veriyo kadın yapcak bişe yok :D:D ama yeter bu kadar bence şakira da bi yere kadar aaaaa :D:D rihannaya falan mı geçsek ahah :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah'tan herkes yattı,biri beni görse bittiğim andır.:D |
Baba bu bildiğimiz Şakira di mi?:D |
Bildiğin gibi değil hacı :D:D |
manyaqmısınız lan sız:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
marifetin çenene de vurmuş kank :D herkese yetişiyosun valla kank kank kankk :D bilmem anlatabildim mi kank :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Söz konusu Shakira olunca tüm dünyaya laf yetiştirir benim kardeşim.:D |
Türkiye`de Saat: 09:07 . |