![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam ablam ne demek 50 mt karelik bir alan olsun yinede iner pilotum rahat ol sen ablamm :D:D Işıklandırma olmasada fark etmez jetin ısısıyla pişmiş mısır yemek herkese nasip olmaz:D:D Ah shakira vah shakira sen neymişsin sen dillere düştüm senin yüzünden Ah shakira vah shakira sen neymişsin sen waka waka dans etcem senin yüzünden :D |
ne şakiraymıs yahu :D ortalığı tarumar ettı :D:D |
Alıntı:
Kız istemeye pişmiş mısır götürsek nasıl olur? Eli boş gitmek olmaz.:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ibraam ağbıı :D sen ona bı haka dansı yaparsın :D:D:D ıstmeye felan gerek kalmaz :D hemen gelırr ehueheu:DP: |
Alıntı:
Esma süpersin,haka dansı ha...:D:D:D Anket sorusu :Haka dansı mı,waka waka mı?:D:D:D Video : haka dansı - Vidivodo |
tabi ki haka dansı ahahah :D ibrahim abime haka yakışır o bağırır shakira zıplar güzel bir kareografi olur :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abi sen shakira yı yamacına çekmek istiyosan şenez erzik e ulaş seni sepp blatterle kaynaştırsın ahahah ne de olsa shakira fifa nın kadrolu şarkıcısı oldu organizatörlük işini yapar bulursun yolunu abimmm :D:D |
Versinleeeerrr versinleeerrr sevenleri sevdiğine versinleeeerrrrrr...:D:D:D Büyük çoğunluk haka dansından yana İbrahim...:D:D:D Çoğunluk demek biraz abartılı oldu ama neyse...:D:D:D |
Dokunmayınnn İbo abinin Shakirasınaa Sarı sarı çocukları dizecekler sıra sıra Hayat müşterek derler ama asıl soru Shakira da yakışır mı ütü masasına :F:F |
Süpperr :D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
İbrahim ütüsünü kendi yapıyormuş,bir zahmet onun giysilerini de ütüleyiverir.:D |
Alıntı:
|
ablacım ibo abim kombine bileti parasıyla afrika bileti alcak yakında hasretine dayanamayıp sen ne diyon ahahah shakira da dünya kupası uzasın istiyomuş kadınlar hep böle kariyer peşinde olmaz ki amaaaa :D:D samina mina eeee eee waka waka eeee eee samina minaaa eee anowaaa aaa djangooo eee djangooo eeee samina minaaa this timee for akdoraaaa :F:F |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Aşk Shakira'yla güzel :D Teşekkürler ibrahim abi. |
Shakira'nın Elinde Rakısı Ah İçemez Ah İçemez İçmesini Bilmez Yavrum Gülüm Shakiram Getir İçelim Getir İçelim . .................................................. .................................................. ... |
Alıntı:
Alıntı:
Shakirayla karşılıklı demlenecez biz muromm :D:D |
Boşver Shakiraaaaaa Dalgana baaaaaaak çak ozama çak çak çak çaaak :D |
Shakira,burdaki gençleri bir görsen burdan başka yere gitmezsin be...:D Senin uğruna hepsi şair oldu.:D:D:D Sıradaki şarkı İbrahim'den Shakira'ya gitsin: yagmur olsan topraginim ruzgar olsan yapraginim irmak olsan bir dalinim seviyorum iste var mi diyecegin sen baharsan mevsim benim sen muratsan yesil benim sen mızrapsan name benim seviyorum iste var mı diyecegin derya olsan alem benim nefes olsan neyzen benim gonul olsan sevda benim seviyorum iste var mi diyecegin |
Alıntı:
|
İlla şiir mi yazayım:D |
yaz bekir yaz ama iyi yaz :D:D |
Hazır yazılmışı var Başkanım:) emeğine sağlık güzel olmuş:) |
Eyvallah sayın asbaşkanım :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İbo seni düelloya davet ediyorum:D |
Alıntı:
|
Hiç güleceğim yoktu Bekir...:D:D:D Şampiyon belli,ikinci kim?:D:D:D Gerçi bu durumda o da belli...:D:D:D |
Alıntı:
İbo kardeş sen en iyisi son duanı etmeye başla:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Sarı saçlarını yüzüme gözümeee Savurdukça hoşlaşıyommm şakiraaaaa şakiraaaa Bu ofsaytların yok mu bir çözümüüüü çözümüüü Görmeyince sezilmıyor şakiraaaaa Karnım açççççç şakiraaaa Sen sektikçe siyah abla gülüyooorrr Kalçası pantolonundan taşıyooooorrrr taşıyooorrrr Maradona kulübedee üşüyooorrrrrr üşüyooorrr Otu kağıda saramıyor şakiraaaa şakiraaaa Çek nefesssss Maradonaaaa Yeter artık dur biraz sen Almanyaaaa Yarı finalden ötesiniii aramaaaaa aramaaaa Her efsanenin bir sonu var amaaaaaa var amaaaa Şakirayı da al gel artık yuvanaaaaa Sevmiyorum seni Almanyaaaa :F:F ahahah biraz da içimi dökiim bayıldım şakiradan :D |
Alıntı:
Alıntı:
Yarı finalden ötesini arama,sevmiyorum seni Almanya kısmına katılıyorum.;) |
Türkiye`de Saat: 13:47 . |