![]() |
Satılıkmıs meger butun sevgıler Hayatımı zından ettıler Alacagım kendıme bır vuvuzela Kaderım ıle bas basa bırak benı afrıka İnsanlık var dı bır ara Resmımı cektım astım duvara Aşkından kahroluyorum SHAKIRA :D:D:D |
Alıntı:
:D:D:D Yeter artık,bir durun hele.:D Sizin yüzünüzden sürekli sırıtma halindeyim.:D Annem:-"Kızım manyak mısın,ne gülüp duruyorsun" diyor.:D |
obaaaaaa Teko da bizden oldu ablam daha ne isteriz :D:D helalsin hacııııı :D:D |
Senın sevgın bır ömre bedel Hangısı sana uzatmıs bır el Ayaklarınla adım adım gelll Kirpıklerını yukarı kaldır gozlerın olmasın selll İnsanmısın sen ezelden berı ezell Rahat uyudun mu yoksa forzaya gelll Askımız besıkktask olmus bunu bılll yeter :D:D:D |
allah akıl fikir versin beraberınde peynır ekmek bulursanız yeyın ehueheu:D:D |
Alıntı:
haydi güle güle git uğurlar olsun yolun bitmek üzere belki yorulursun kendimi saklıyorum vakit gelince yarı finalde yolcu olursun :D (buda almanyaya benden :D ) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sen allahın bir lütfusun kalbimin tek yıldızın seni görünce deva buldum gel be shakiram aşka doyayım :D |
Alıntı:
|
Ne vaka imiş beeee:D:D |
Gün Gelirken , Azrail Canıma Sebeplenirken, Ecel Vakti Gelirken, Sen Olacaksın Yine Dilimde Beşiktaş'ım, Son Nefesi Verirken.. Geçmiyor Sen Olmayınca Günlerim Gecelerim, İsmini Hecelerim, Vazgeçemem Azrail, Esirin Oldum Shakira'm Herşeyim..
Yeni Bestemizi Uyarladım Shakira'ya. |
amma shakira hayranı varmış ya:) |
çocuk şiirleri yazmayı bırakın artık :D:Dp: |
Alıntı:
Hayır yani bana noluyo:Dsana noluyo:D |
noluyo bıze yavrum :D:Dkıh kıh kıh |
Alıntı:
|
pardon abı :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Off off kömür gibi yanıyorum Off off ayıp mıdır seviyorum Off off kömür gibi yanıyorum Off off ben derdimi biliyorum Off off düşlerime giriyorsun Bir girdin mi çıkmıyorsun Neden böyle yapıyorsun? ooofff ooofffff....:D:D:D Bence size ne uygun şarkı bu İbrahim.:D:D:D |
Alıntı:
|
ee hangınıze alıyoruz shakıra yı :D |
Tabii ki bana canım :D:D |
o zaman çalsın davullar oynasın kızlar.. abimin düğünü var.. ahey ahey ahey li li li li li :D |
7 gün 8 gece düğün yemek içecek ne istiyorsanız sınırsız hizmet sınırsız yemek :D:D |
az yukarda 365 gun 364 gece ziyafet dıodun noldu ıs basa dusunce pintiliğin tuttu :p |
Bu durumda Bekir abinin neler vadedeceğini bekliyoruz :p Gerçi abicim biz vuvuzela adasında bir ekip olarak shakira ablamızla beraber adada evlendiğinizi görmek istiyoruz böylece sayımız çoğalır hem :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
sana güvendim ben malum öğretmen maaşı :D |
Alıntı:
|
Siz şimdi şakiyra der durursunuz Bizim gül gibi uzaylı Hande Yener'imiz (!:D) Varken şu hatundan ne bulursunuz... shakiraya hiç şiir yazmadığım için tecrübeli değilim idare edin efendim. :p :X distaymforafrikaa. :D Şhakira bundan abimizin eşi bizim yengemiz. http://www.baktabulum.com/images/smilies/hazzal.gif Çalsın davulllaar. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Larissa Riquelme 'yide Bana Alırmıyız İbrahim abi ? :D:D:D |
Alıntı:
Karışmayın bende diyeceğim ama dilim varmıyor bir türlü...:D Ben sadece düğün pastasını yaparım.:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
İbo biraz önce Shakiramla konuştum sen hiç tasalanma aşkım düğün günü arka pencereye gel Kaçacağım sana hayatım dedi:D:D |
Alıntı:
Oooohhhhh...:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
baska talıp yok mu ya 2 kısı zevkı cıkmıyo :D |
Alıntı:
|
shakira aşkı şaşırtıo demekkı ınsanı hmm bekır abı sen bosver o kadını ya bak ne hale getırıo :D |
Alıntı:
|
bunnar toptan sasırmıs aga ben karısmıyorum yiyin birbirnizi :D |
Türkiye`de Saat: 21:36 . |