![]() |
bu arada kız sürekli sana bakıyorsa hiç bekleme direk koş :D |
arkadaşlar sölyeceğiniz ufacıcık bir söz hayatımı eğiştirebilr ne düşnyrsanz söleyin........ |
Alıntı:
|
ben sunları solemek istıorum ilk once kızdan hoslandıgını bellı et ama bakısların vs onu sıkmasın daha sonra bazı seylerden emın kı olmanada gerek yok musaıt oldugun bı zamanda gıt yanına konus yavas yavas ne solemek ıstedıgını anlat yavas yvas derken farklı zamanlarda bırden soleme eger o da bırseyler hıssedıosa olur ben bunları soluorum ama cok dıkkat etmelısın karsındakı kız sevıyelı bı ınsanmıs ona gore davran bı acıgını yakalamasın bol sanslar bıde herseyın hayırlısı.... |
muhabbeti kurmak zorsa direk nasıl teklif ediceksin zekii:D:D önce kaynaşmaya bak derim ben devamı gelir zaten allah yardımcın olsun hadi hayırlısı:):) |
:Dabii ben anlamam ama inş. çıkarsınız bi de verilen fikirlere bittim:D |
Yha kardeş bi kere utanılacak hiç birşey yok... Çünkü kötü bi niyetin yok... kötü niyetliler utanmazken sen niye utanasın ki... önce bi iki kesiş kızla sonra çık konuş... Samimi ol yeter yha... Madem kızda ağırbaşlı hiç laçka muhabbetlere girme... Açık açık söyle yani günlerdir onu düşündüğünü... |
bide şunu unutma bu işlerde heleki kız ağırbaşlı bi kızsa yakışlıklı olmanın felan %10 bile etkisi olmaz... Samimi ol yeter budur yane... |
biraz yırtık olman lazım espri falan yap tabi kıza göre değişir kız sessizde sende sessiz ol :D |
eğerki utanıyorsan konuşmaktan. Br kağıda yaz. telefon numaranı felan ve ondan hoşlandığını. Daha sonra giderken ona seslen kağıdı düşürdünüz gibisinden ver sonrada oradan uzaklaş. bu olaydan sonra anlayacaktır zaten olayı daha sonra yanına gidebilirsin. tabi denenmiş birşey değil bu. arkadaşlar nasıl görürler fikrimi onlara sor:) |
Türkiye`de Saat: 06:04 . |