![]() |
walla süpersin yaaaa, şimdiden tşk |
direk git söle biras düsşünmesi için zaman fer eğr o kıs sna ewtt demesse hayır gelmes sna ondn aklını çelmek gbi olmasın yne ama sölim dedim |
konuşmak istersen özel mesaj gönder yardım edebileceğimi düşünüyorum :D |
kızı dewamlı hep kes yanı bak kıza oda bakıyorsa falan topla kendını git tanış hemen teklif etme tanış arkadaş ol değer wer ona yemege falan götür öle öle anlarsn zaten senı istedıgını basarsın teklifi |
Alıntı:
|
kardesim direk kıza kalkıp ben seni seviyorum deme bence bi arkadas devreye sok kzın gözüne girmeye bak daha sonra acılırsın. |
benden sana tavsiye önce burcunu ögren sonra gel bana tekrar özelden yada burdan yaz abi burcu buymuş diye ben sana iki dakkada dökeyim neler yapabilecegini :) saygılar |
kendi burcunun özelliklerini taşımıyrsa sadece senin sevmen yeterli olmuyor kardeşim oyüzden güzel ve iyi bir ilişki istiyorsan burc konusu ciddiyet gerektirir ! saygılar tekrar |
Alıntı:
abi daha iki kelime konuşmadan burcunu nasıl öğreniyim ama oturaklı ağırbaşlı süper biri oldğunu bilyom bu devirde bölesi gerckten zordur bnm burcum yengec uyşuruz :P |
Alıntı:
benimkide yengeç seni daha iyi anlıyorum o zaman. Çekingen utangaç birisisin dimi :) ama hayal gücümüz fazla bizim buda her türlü yolla çözüm bulabilecegin anlamına geliyor bence. ama en kıssadan onun arkadaş çevresinden birisiyle arkadaşolma zorunlulun doguyor bu durumda, sakın direkt gitme hee |
Türkiye`de Saat: 21:08 . |