![]() |
Aşk mı Yaş mı.... Arkadaslar malum bir bayan kendinden büyük erkege asık oldumu sorun olmaz yas farkı nolursa olsun (5-10-25 vs :) ) Ama bir erkek kendinden büyük bir kadına asık oldumu direk toplum tarafından tepki görür sizce neden böyle bir sey var ne fark edr kadının ( 3-4-5-10 :) ) yaşı büyük olsa Yorumlarınızı bekliyorum.... |
Bence önemli olan fikir uyuşması... yaş önemli değil. eğer birbirini tamamlıyorsa çiftler ve ikiside Beşiktaşlıysa :) sorun yok |
abartılı değilse yaş farkı aşk...ama yaşta önemli..farklı kuşakların farklı düşüncelerin ve farklı olgunlukların insanları için zor ilişki yürütmek...örneğin hayatına yön vermiş ve işi gücü belli biriyle henüz reel hayata adım atmamış bir çağdaki iki kişi gibi |
aşkın yaşı yok metin olabilir. gönül ferman dinlemez. |
birde bu aradaki farkın 6 yaş üzeri olması sakıncalı... maksimum 5 taraftarıyım.. |
erkek herzaman kadından büyük olmalı hem anlayış hem görünüş icabıyla daha ii bence (ama yinede büyük konuşmamak gerekir ) |
Bencede kendinden büyük bir bayana aşık olunabilir ama yas farkı fazla olmamak sartıyla en fazla 5-6 bilemedin 7 olabilir ... ne demişler aşk ota da konar .... da:D |
Alıntı:
:D:D evet otada konuyo .... da :D |
kadın daha çabuk çöker 2-3-4 yaş fark etmez ama fazlası zor çevremde çok örnekleri var hatta evliler ve oldukça sorunlu bir evlilikleri var bi arkadaşımın eşiyle arasında 15 yaş fark var kadın herşeyi yaşamış gözü doymuş ama eşi öyle değil tam delikanlı çağında aldatmaya kadar uzadı hatta!!! |
Alıntı:
|
fazla yaş farkı ilişkiyi çökertir. |
bence erkek büyük olmalı kadını taşıyabilmeli ama illa da böle bi kural yok kadın büyük olsa bile maksimum 3 4 yaş olmalı |
yaş sorun değildir karşılıklı fikir alış verişi olursa bence problem değildir |
peki niye bu kadar toplum tarafından cok kötüymüs gibi bakılıyor |
Alıntı:
yaş farkı en fazla beş olmalı bence.ne demişler kadının büyüğü erkeği zengin eder :D :D :d |
Alıntı:
ama kalkıp da gidip simdi bi büyüge desen ben kendimden 5 yas büyük kızla evlenicem tepkileri acayip olur bence belki bişey demezler ama sevinmezlerde |
Alıntı:
biraz mırın kırın ederler ama susarlar kız da kendini sevdirirse ne ala.hatta sevinirler bile çünkü erkekler kaç yaşında olursa olsun biraz çocuktur.o büyükler de evlatlarını çekip çevirecek akıllı uslu kız isterler.o da ancak küçük yaş farklarıyla olabilir. ama gidipte annen kız kaç yaşında diye sorduğunda "anne senin yaşlarında var"dersen tası tarağı topla kaç diyebilirim ancak.tepki durum böyle olunca oluyor. |
Alıntı:
Valla annecigim genc güzel gelinin senden 2 yas büyuk hesapla artık sen.. yane 42 mı evet annecigimmm. Alllahh belanı versin baska kızmı bulamdın annen yasında kızlamı evlencen offf hayatta cekilmez:D:D:D |
Alıntı:
ben olsam bi belayla geçiştirmem kırarım bacaklarını :D :D :D |
gercekte4n sevdiysen menfaat gozetmediysen vede karsılıklıysa yaşa ne gereq var ... |
ben kabul etmezdim bayan erkekten büyük olmamalı bana göre |
bnde erkeğin byk olması traftarıyım o konuda esnek olamıciim.ama neden drsniz belli bi sebebi yok tercih meselesi saygı duyarım... |
Bence öle büyük konusmayn arkadaslar sevince hersey olabilir kendin den büyüklerede kücüklere de |
ne demısler askın yası yoktur arkadasalr. |
bence de olabilir bazen bayan erkekten küçük olduğu halde karakter olarak çok daha olgun olabiliyo.. o yüzden kafalar uyuştukdan sonra olabilir ama şahsen yine de istemem :) |
Alıntı:
|
erkek büyük olmalı tabii büyük konuşmamak lazım ama ay farkıda olsa erkek büyük olmalı |
Şimdiye kadar hepsi benden büyük oldu, kendimden küçüklere aşık olamıyorum. |
Önemli değil sadece abartılı fark olmamalı bence |
Alıntı:
|
çünkü bu bakış açısı toplumumuzda olduğu gibi bendede war.büyük bir bayanın yanında yakışıklı genç ondan yaşça bir hayli küçük bir erkek olduğunu görünce onun hemen jigolo olduğunu düşünüyorum.aralarında duygusal bişilerin olabilceği aklıma gelmior. |
Alıntı:
|
bana bu soruyu bundan 4yıl önce sorsaydınız kadın erkekten buyuk olmamalı derdım ama şimdi bence makul neden olasın ki diyorum:) sevdiğim benden 3 yaş küçükte;) |
ha unutmadan o da tam bi BEŞİKTAŞLI ;) |
sorun yok ya 3 nedir ki :D 6 kadar yolu var hem besiktaslıysa oooo :D:D |
ya zaten kız erkekden büyük olunca zengin olunur derler :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ama kişisel bir tercih bu.büyük konuşmayı sewmesemde ben kendimden küçük biriyle yapamam.benden biraz olgun olsun isterim. |
:D:D ne alakası var yaaa |
Türkiye`de Saat: 09:01 . |