![]() |
Yüreğine sağlık, hepsi çok başarılı ;) |
Tebrikler valla güzel... |
Alıntı:
bn yasıorum tabiki de!!! saolun beenmenize sevindm ablacım sana gelnce eline sqlk şiir mutş |
saol canım benim :) |
:) sen saol |
yüreğine sağlık çok güzeller |
teşekkür ederim daha yazacaım inş |
eline yüreğine sağlık çok güzel kaleme almşsn... bnde bazn yazıorm ama sadece kendm okuyorm kimseyyle paylaşmadm daha... |
paylaşmalısın bence bana ö.msj atarsn okurum cok sewerm şiirleri |
çok güzlll yazmışsın irem ablam =) |
saol kardeşmm |
B itmez aşkın hiç bizde, E vlere renk getirirsin Ş ampiyonuz bu sene İ nat yapar gibi fenere K oş kartalım zafere uç T opla kendini kazan zaferi A şkın bitmez bizde Ş ampiyonuz bu sene |
mükemmel olmuş tatlım :) |
idare eder bnce :D |
yavaş yavaş açılırsın canım :D:D |
:D hihihi |
ayh msjlarımı 100 tamamlamam lazm ouf |
tamamlarsın tamamlarsın bişi kalmamış :) |
Aşk yine bağladı gözlerimi yine aynı odanın içinde oynuyoruz iki deli karanlık her yer bulamıyoruz birbirimizi aşk yine bağladı ellerimi dokunamıyorum sana yıldızları da kaybettim küçük bir odanın içinde dolanıyoruz iki deli şmdi yassdm |
güzel olmuş aynen devam :) |
saol :) |
ilhamımı kaybettim sanırım... |
hiç çakma deill çok qüzellerr =) |
beenmene sevindim :D thnx |
beğenilmicek gibi deilqi:D |
sn dierlerini gör bide :D |
görürüz inş. |
kendine ne kadar çakma dediysen o derecede esaslı bir yüreğin var... Harikasın kardeşim devamını bekliyoruz :) |
inş. bir sürü şiirim var yine yazıcam vakit buldukca.. derslerden fırsat buldukca bitmeyecek bu şiirler Deniz Gezmiş'e yazdığım bir şiir vardı onu da yazıcam yakında!! |
deniz gezmişin şiirini merak ettim şimdi yazman mümkünmüdür :) |
ödevimi yapıorum ama en kısa zamanda yazacaım |
tamam canım bekliyor olacağım merakla :) |
yarın yazarım olmadı ösel.msj adarım :D |
tamam canım yarını bekliyor olacağım o zaman :) |
tamam abicim |
DENİZ'M belki sonkez öpemedi annesini sarılamadı babasına bacısına gardaşına.. veda etmeye vakit bulamadan girdi kara toprağa... üç yoldaştı onlar üç gardaştı herkesin sustuğuna onlar baş kaldırdı devrimci gençti onlar belki bilincli belki bilincsiz idam hükmü giydiler birlikte DENİZİMİZ YUSUFUMUZ MEHMEDİMİZ di onlar... yılların ayıramadığı üç kardeşi dört duvar ayırmıştı veda bile edemediler analarına son mektuplarını yazdılar kara gün geldi... başları dik bir şekilde yürüdüler idam taburesine yüzlerinde zafer gülümsemesiyle ilmik boğazlarındayken bile haykırdılar son sesleriyele KAHROLSUN EMPERYALİZM YAŞASIN ÖZGÜRLÜK diye üç gencimiz idam edilddi üç yoldaşımız kardaşımız öldürüldü yılların ayıramadığı kardaşların mezarlarını ayırdılar!! fakat ne yaparlarsa yapsınlar Denizler ölmez devrimler bitmez Tam bağımsz Türkiye için hep birlikte Denizlerin yolundan yürümeye var mısınız? |
yüreğine sağlık tatlım..... |
valla hepsi tek kelimeyle süper olmuş çakma falan diil yani bunlar =))) |
thx. beqenmene sewndm elmdn geldiince karalıorum işde |
güsellmiş |
Türkiye`de Saat: 21:47 . |