![]() |
çakma şairden şiirler :) ANNEM Neden bu yalnızlığım bir bilsem Bu karanlığımın gölgeleri neden Bir bilsem bu yalnızlığımı… Korkmuyorum artık gecelerden Karanlıktan korkmuyorum Büyüdüm annem Ama sen yinede bırakma elimi Korkarım düşmekten Milyonlarca kişi yaşarken dünyada Bu yalnızlığım neden Bir bilsem,ah bir bilsem Işıkları kaparken gece lambasını yak annem Korkmasam da yak sen Belki korkabilirim geceleri Sen yine de yak Camları kapa yatarken İçeri girmesin korkularım Bırak odamda kalsın kokun,açma camı Büyüdüm artık… Ama sen yine de bırakma elimi Korkarım düşmekten… Gözlerini kaparken duâ et annem Kurtarılacak bedenim var!! Peki kim kurtaracak onu annem.. Ölüm geldiği de soğuyacak bu beden… Yoruldum annem!! beğenirseniz devamı gelecek.... |
mükemmel yüreğine sağlık devamını sabırsızlıkla bekliorum:):): |
gerçekten çok güzel.....eline yüreğine sağlık... devamı da gelsin :) |
beenmenize sevindim bi kaçtanane daha yazarım bu gazla :) |
BİR SEVDİM Ahh…Seni bir sevdim Bin pişman oldum… Yüreğimi bir yaktın… Bir yandım,tutuştum Yağmur yağdı yüreğime Sönmedi ateşim… Yaz geldi,bahar bitti Kış geldi,ömür bitti Laleler açtı gül bahçemde Sarı karanfiller bitti İlham geldi Şiirler yazdım sana Hani bir rüya olur Gerçek gibidir… Aşkta kaybedersin kendini Bitmesin istersin Yalvarırsın kar etmez Biteceği varsa biter! Güneş her gün doğar Ama her akşam kalbime batar Sense kendi halinde Bense suspus Nedensiz göz yaşlarımı silerim Sana yazarım kaderimi Kanlı ellerimle… Posta kutularında eskir. Kargalar bekçisi olur Belki benim kadar sefildir kaderimde Birikir posta kutusunda Silerim gözlerimi Her şey silinir Ölünce sende silinirsin Kaderimizde silinir. |
allahım yarabbim sende ne cevherler varmış yaahuu süpersin kuzum:):) |
bak bunu daha çok beğendim..... beni tanıyo musun yoksa :) şu an içinde bulunduğum durumu anlatmışsın :) yaz yaz hep yaz sen :) |
teşkkrler :) ztn şiirlerimi topluyorum suan kitap cıkarmak gibi bir hayalim var + seni anlamamın sebebi bnde bir kzım ve aşk acısını biliorm :) |
Gidişinden kaç zaman geçti. Silemedim bıraktığın hatıraları Bir gittin , bin bittim. Sen bir kez ölürken. Ben her gün batımında öldüm Her güneş doğduğunda süründüm Karanlık odalarıma… Çare olmadı gidişine… Bir mum yaktım karanlık odama Eridi benim gibi Ve söndü umutlarımla… Ateş bastı vücudumu… Güneşin batışına yakalandım Yine yandım , ağladım… Gözlerime yağmur düştü Rüzgarım oldun… Estin , sen estikçe ben yandım Tutuştum , kavruldum… Sen bir güldün. Ben bin güldüm… Her yaktığın sigaranın külü oldum Dumanı oldum… Söndürdün beni her nefeste Yarım bırakıp gittin. Ben yandım kendi kendime.. Sen bir ağladın Ben bin ağladım!! Günahlarım döküldü gözlerimden Sen oldun her damlada Sen bir sustun, Ben bin sustum ! Acıları hep içime kustum! Doldum içime… Sonra dökülen saç tellerimi gördüm Üzüldüm…Bir kurt düştü içime Haziranda kar yağmış Kara haber mi var? Nefesim daralmış boğazımda Konuşamaz olmuşum Ve bir yol bulmuşum, çıkışı yok Biliyorum… Ah sevgilim… Gidişinden kaç zaman geçti Kaç sevda eskittim Kaç kalp kırdım Sen bir kez gittin benden Ben gidemedim Susuşuna susmuştum Gülüşüne gülmüştüm Ama gidişine gidemem Seni içimde bitiremem Keşke yeniden gelsen Sen bir gelsen sana bin geleceğim Bir tanem! :( bu şiirimi seviyorum |
benim aşk acım hiç bitmiyo yaklaşık bi 4 senedir aynı acıyı yaşıyorum yani..... güzel olur bende düşünmüştüm bi ara çıkarmayı sonra bi sinirle bütün yazdıklarımı yaktım :) sonradan pişman oldum ama fayda etmiyo tabi..... |
gelse de hiç bişey eskisi gibi olmuyo canım yaaaa...... |
bu şiir sana o zmn GİT İnsan yoruluyor bazen yaşamaktan Karanlıklar kırıyor ellerimi ayaklarımı Yürüyemiyorum… Umutlarım dağılıyor dört bir yana Kalbim zaten mahşer yeri… Birde sen vuruyorsun ona Git işte… İşin gücün yok mu senin Niye her defasında acıtıyorsun canımı Git,defol,çık hayatımdan… Korkuyorum yaşamaktan.yoruluyorum Dur diyorum kimi zaman şu boş haykırışlarıma Dur diyorum! Ellerim yok…Sana tutunamıyorum Ayaklarım yok peşinden gelemiyorum Nerdesin bilmiyorum… Tam kalbimdeki ateşi söndürüyorum Birden ortaya çıkıyorsun.. Atıyorsun beni ateşin içine Bir daha yakıyorsun… Ben ise saf… Senin için yanmaya değer sanıyorum! Bir daha bir daha yanıyorum! Yoruluyorum!! |
bende sevdim bu şiiri sen kitap çıkar kesin valla ilk alanlardan biri ben olurum:(:(:( |
ağlattın kuzum beni yaaaa :(:(:( |
Alıntı:
|
hayatımdan tamamen çıksa zamanla unuturum belki çok düşük bi ihtimalle tabi buda...paylaşımlar unutulmuyo işte :( |
tabi suçu sadece ona atmak olmaz ikimizde birbirimizin hayatından çıkamıyoruz..... |
Alıntı:
aqlama bea o qüsel göslere yaş yakısırmı canım.... saolun cıkarırm inş.. site yoqun sayfayı acana kdr .... |
ayy evet çok yoğun yaaaa...... yakışmıyo da arada oluyo işte. neyse ben daha fazla anlatmiim iyice çözülcem tüm forum öğrencek soraa :) |
msj atarsan okurum (normal şartlarda anlatrsan dinlerm derler yha o misal xD) neticede senin derdin benm derdim...,hepimz qardaşız :) |
saol canım benim :) |
lafı mı olurr aşk olsun karalama defterini karalıodum bnde :) oraa da şiir yasıverdim xD |
Alıntı:
|
açıll guselim yha dertler bizim olsun at msj bna..konusak :) |
iyice dökülmeyelim ortalığa :) dişikartalım okudum ordaki şiirini de.kesin bekliyoruz kitabı :) anlatıyorum yaa işte tatlım :) |
sevgili güzin abla :) yabsaydm başlıı kske xD |
Alıntı:
|
beşiktaşa aşkımız satırlara sığmaz ki !! |
hepsi çok güzel:)yüreğine sağlık +rep |
Alıntı:
|
Alıntı:
bencede daha iyi olurdu :D:D |
Güzelmiş teşekkürler. |
Alıntı:
beenmene sewindim saol :) aa rep mi verdiiin hemide + olle xD |
bu yüreğinden dökülen satırlar için +rep :) |
ayy :) saolun şımaracaım :) :) e bugunlk bu kdr ii geceler canlarm 3_1 de yendiiikk oooh :) |
Alıntı:
|
ooooooooohhhhhh :D:D |
forumda şairler çoğalmaya başladı:) yüreğine sağlık +rep |
[quote=dShekartal-;954541] bu şiir sana o zmn GİT buda benden sana olsun kardeşim :) uzaklardasın ...UzaklardasıN... Ben uçurumun kenarında, Sen aşağıdasın.. Düşemiyorum!! Elimi bağrıma götürdüğümde dokunabiliyorum belki sana ama gözlerimden yüreğime inen kilometrelerce damar kadar uzaksın bana..Yüreğimden gözlerime parıltı olana kadar, yollar eksilitiyor çehreni! Gel az biraz, yaklaş! Ne Olur ! ? Aç kollarını yada bırak Düşeyim ! ? Tebessümlerim eksikti hep benim ömrümün bu anına kadar..Seni gördüm, bir süre daha bir yakıştı yüzüme gülüşlerim.Nerden bilirdim ki yanımdayken bu kadar uzak olacağını ve meleği olduğum bir hüzün olup yüzümün zerrelerinde kaybolacağını !? Gözümün yaşı çoktur benim, çilem dolmaz, yolum yokluktur benim ! Seni ben eyledim, yolumun tozlarını üfledim, çilemi uzak farzettim ! Bir melek olup seni hüznüm ilan edip, canımı yandırmana hevesliydim ! Bu kadar canımı yakacağını nerden bilebilirdim ! ? Ne çare derdime ! ?Uzaklardasın işte ! ! Aç kollarını Düşeyim ne olur ! ? Düşmeme izin ver ne olur ? |
Bunlari Senmi yaziyorsun yoksa , Paylasiyormusun :D Yaziyorsan Helal olsun valla , basarilar :D |
Türkiye`de Saat: 02:08 . |