![]() |
yanlış bendim sevgili benim parça parça edilmiş yüreğim..... sen kalbini verdin ellerime ama ben tutmasını beceremedim bana yıllarca kaybetmeyi öğrettiler kazanmayı hiç bilmedim.... |
vazgeçtim bende senden her defasında yenilmekten tekrar tekrar sunsamda kalbimi altın kafeslerde sen sevgi nedir bilemezdin ki... |
ne olur affet beni! biliyorum... nerede olursam olayım , ruhunun gizli bahçesinde dolaşıyor olacağım... kalbimdeki eski sevdalar bir gölge gibi peşimde istesemde uzatamıyorum ki sana ellerimi.... |
her defasında kaçan sen oldun koştukça ben sana birer birer engellerle boğuştum sandın ki nasılsa vazgeçemez sen kendi yüreğine ferman oldun... |
vay ne oluyor ya duygu patlaması yasıyor forum :D atısma mı yapıyosunuz :D ama yazdıklarınız gercekten guzel ıbrahımı bılıyorduk ta summer sende fena degılsın ;) |
teşekkürler gökhan :) arada atışıyoruz böyle yaa :) doğaçlama yapıyoruz :) |
rica ederim ne demek efendım guzel olanı takdır etmesını bılırız. hadı ıbo sıra sende senden bı sıır beklıyoruz :D |
çaresiz sürgünlerdeyim yalan sevdiğim bütün söylediklerim yalan ben sensiz olamam ki .... ama bu yokluğu kendim hazırladım... artık hiçbir yere ait değilim.... |
Ablammm çok güzel yüreğine sağlık... Hem paylaşımın hem doğaçlamaların çok güzeller... İbrahim abicim seni zaten söylememe bile gerek yok her zamanki gibi muhteşem paylaşımlar. yüreğine sağlık seninde. |
dudaklarımdan dökülen bir sevda türküsüydün dinledikçe daha bir sevdalandığım baktığımda yüreğimi dağladığın ben şimdi vazgeçtim sevdalardan adı konmamış türküleri sana bıraktım... |
Türkiye`de Saat: 16:15 . |