![]() |
yitip gidene.....! Geçmişten,senden ve hiç biz olamayan ikimizden kalan tek şey yağmalanmış bir aşk... Artık beni merak edip buralara uğradığından emin dahi değilim,yağmalanmış aşk kırıntılarıyla yaşıyorum işte... Bitti merak etme dönsende ben eski ben değilim ki sanada ruhumda aynı yeri vereyim... Alıp gittin aşkını da benden bakma yazdıklarıma seni beklediğimden değil tüm bunlar... GÖNLÜMDEN ÇIKIŞIN BENİ ANLATTI!!! |
unutma ben o artık eski ben değilim teşekkürler summer |
rica ederim :) |
çok güzelmiş.. paylaşım için teşekkürler.. |
gidiyorum bak... ne gelmeyişinin öksüzlüğü çöktü üzerime ne de yokluğun can evimden vurdu beni bu gece siliyorum sana ait ne varsa bu hayatta... gidiyorum bak... ve el sallıyorum sana ve sana ait ne varsa onlara kayboluyorum karanlıklarda bu sana son elveda...... |
sayenizde duygusal romantik biri olacam:D |
aaaa daha olmadın mı :D ehh yazdıklarımız bi işe yarar bari :) |
yok az kaldı:D devam edin |
duracakmış gibi bi halimiz varmı kii :D |
yok:D işyerindeki arkadaşlar bile farkına vardı hayırdır şiir gibi konuşmaya başladın diyolar:D |
abartmanın bi anlamı yok ama canım :D:D yazdıran oldukça bizde yazmaya devam ederiz :D |
"bu sana son elveda......" hayat hep bu "son elveda" larla geçiyor zaten... teşekkürler dostum,yüreğine sağlık.. |
gitmek....... ne garip şey sevdiğinin şehrine gelmek..... gelmek ama görememek üşümek soğuk istanbul sabahında....... |
Alıntı:
|
sen varken yaşam sebebim vardı gittiğinde seninle bitti son bir tebessümüm vardı, esen bir rüzgarla uçup gitti ... |
sonu yok biliyorum sevdanın..... dipsiz bir kuyu gözlerin ve adın ölümün diğer benliği..... |
hadi gel yazılmamış her cümleyi birlikte yaşayalım dile gelmemiş sözlerin alfabesi biz olalım... |
atışma var:) |
sana dair tüm cümleleri tükettim.. sözlerim suskun yüreğim yorgun artık..... |
biten her sözün veziri oldum sözlüğüme yeni kelimeler ekledim senin bittiğin noktada devamını ben getirdim... |
her kelimen ayrılığın esiri sözlerin ölümün kardeşi...... ben hiç bitmedim seni bitirdim ömrümde.... |
her bitiş yeni bir başlangıcın müjdesidir bittiği dediğin yerler mısralarımda saklı kalan son mutluluktur... |
“ Sen gittikten sonra Bu hayat köprüsünün altından Daha çok seller akacak topraklarıma… Ve sensizliğin içinde Her an ölüm bana musallat olacak.. Kâh yenilgilerimi fırlatacak yüzüme, Kâh sana gecikmişliğimin ipini geçirecek yüreğime.. Ama ben pes etmeyeceğim.. Var gücümle “ seni “ bende yaşatacağım… Yaşatmaya çalışacağım.. Ama her şey bir “ sen “ eksik olacak… Her şey tamam olsa da, Sol yanım hep sana “ noksan “ kalacak….” |
mısraların yalancı bakışların.... mutluluk arkasına saklandığın yüreğindeki karanlık..... başlangıcım senden uzaklığım...... |
valla bravo size benide duygusal romantik biri yaptınız:D |
Alıntı:
hani nerde romantikliğin bi dörtlük yazda anlayalım :D:D:D |
Alıntı:
yavaş yavaş yontula yontula:D |
Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!) Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum. Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile... |
bunu azda olsa kafiyeli yazmışsın gelişme var :D:D |
Alıntı:
yoksam dalga mı geçiyon:D |
Sen gittin yaa aslında kendini kandırdın gidip de dönmek arasında bocalayan avuçlarımda sakladığım bir kalp belki bir gün döner alırsın diye yüreğini emanet alan bir ben kaldım… |
(Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!) (hiç olmadığın gibi yine yoksun işte) Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum. (nefretimi , bitmişliğimi , nasıl koyu bir hasretle beni bıraktığını anlatmaya çalışıyorum) Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile...) (üzülmeyeceğini biliyorum bensizliğe ama sendeyim ben seni yaşıyorum sadece ) |
Ve namluya sürülmüş mermi gibiydi gözlerin... Bana her bakışın en hızlı bir darbeyle yüreğime otururdu kanatarak, acıtarak ve her defasında beni bi ölüm saatine kurarak... |
hadi bitirsene beni yokluğunla kavrulan bedenimi giderken attığın hançerlerle kanat bitir senin için atan yüreğimi... |
kurtul artık çırpınışlarımdan.. yeter artık canım yanıyor |
bir adım ötene gidemedim sanıyorsan aç gözlerini bak etrafına.. yokluğum vuracak seni can evinden bir kere daha... ve dönmek asla yok benim kitabımda.. emanetim senin yaralı vicdanın aslında.... |
Aydınlıklardaki karanlıklara sığındım çoğu zaman..Ama her defasında.. Gün ağarıyor ağarmayan saçlarıma Ölüm saçan gözlerine sevdalanmışım belli Gün ağarıyor...sulara yamanan aklının aydınlıklarına Titrek öpüşlerimi sunuyorum. |
ne söz bitti kalbimde ne de bir damla umudumu kaybettim sen gittiğinde hep bildim hep inandım ki geri geleceksin kurtaracaksın beni zifiri karanlıklara mahpus kalmış yüreğimi... |
ibrahim arkadaşım valla çok teşekkür ederim sana çooooook zaman sonra şiir yazdırdın bana :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:55 . |