![]() |
sınamayın beni sınamayın ezgilerimi namelerimi ne sözünü anlarsınız ne de melodisini ben yazdım bunu ben bilirim sonunu.... |
harap olmuş duygularım bitmiş içimde ki tüm sevinçlerim ne adını anabilirim artık aşk diye ne de seni yaşayabilirim sen kalmamışken içimde... |
her son yeni bir başlangıç , her başlangıç yeni bir yıkım... çabaladıkça dibe vurmuşum , kaçtıkça düşmüşüm , sevdikçe yok olmuşum... |
Rüzgarla düşen yaprakta Daima senin hayalin Yine bir sonbaharda Döneceksin sen bana Her sonbahar gelişinde Sarı, sarı yapraklarda Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma |
Allah Allah , amatör Şiir'ciler :D Benden +REP Size , Paylasimlariniz için tskrler. |
Alıntı:
|
Bekir abi sana sonra versem olurmu fazla rep 'im kalmamış ? :D |
Vaaayyy be,yeni bir şair daha kazandık.:)Teşekkürler Bekir,araya girip mesaj atarak bu güzel atışmayı bölmek istemiyorum ;)Hepinizi tebrik ediyorum,teşekkürler. |
Alıntı:
karalıyoz be abla naparsın |
Alıntı:
|
bir tuhaf hikayedir bu başrollerinde figuranların olduğu assolistlerin sahneye çıkmadığı bir oyun bir sahne esas adamların daha başta kaybettiği mutlu sonların masallarda kaldığı.... |
Alıntı:
|
uzatma sevdalara kapalı artık bu yürek adı sen olmayan mutlulukların kapımı çalamadığı çalsada karşılık almadığı yormayın zorlamayın artık kalmadı yürekte yeni bir yare ayrılacak yer ya sen olacaksın bu yüreğin adı yada ben olacağım toprağın yeni misafiri.... |
bir tuhaf ezgi olsan yüreğime süzülen tatlı namelerle beni mest eden mutluluğun adını seninle yazsam, küçük kalp atışlarımın karşılığını sende bulabilsem hazır mısın.... yeni yelkenler açmaya şirini kıskandırmaya ferhatı tarihe gömmeye... |
Diyebilir misin bana?... "Sen beni hiç sevmedin ki" diye Avuçlarımda dünyayı sana sunmuşken, İtmişken elimin tersiyle senden başka herşeyi; Gözlerime baka baka inanır mısın kendine |
uzaklardan sesini duyuyorum çığlık çığlık bir zamanlar benim duyduğum ama şimdi başka birinin kulaklarında yankılanan sevda sözcüklerini duyuyorum..... hangi yalan aşkta hüküm sürüyorsun sevgilim hangi mutluluk oyununu oynuyorsun hangi gönüle hazanı yaşatmaya hazırlanıyorsun..... |
ne ılhammıs be kardesım yanınızdan ayrılmıyo mubarek :D:D |
bu gece son defa susturuyorum kelimelerimi hadi bekliyorum ... duy duyabilirsen yüreğimin haykırışlarını ardında gizlediği koca sevinçlerimi ... hadi bekliyorum gör görebilirsen gözlerimde sakladığım yaşama sevincimi görürsen hak edeceğin eşsiz bir DESTANI.... |
Alıntı:
|
Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. |
Alıntı:
|
hazel abla yakında sizede uğrar :) bekir bile yazmaya başlamışsa siz hayli hayli yazarsınız :D:D |
senin oyunlarının bittiği yerde başlar benim destanım senin bilmediğin anlayamacağın kadar esşiz bir sevda masalıyla son bulur namelerim... . |
Alıntı:
emeğe saygı lütfenn |
Yalnızlık Yaziyorum , Kaderimin Boş Sayfasının En Başına Bazen Satir başı yapiyorum , bazen paragraf atliyorum Ama Sonunda Hep bir Sonucum Başında Hep Bir Baslangicim Ortasinda da Hep Bir Olayım var.. |
gözlerim yokluğunu aradı bu gece damlalar yavaş yavaş süzüldü yanaklarımdan hiç gelme ihtimalin olmamasına rağmen hala beklediğimi fark ettim..... |
ne kaldı ki geriye son bir gözyaşından başka adını sana adadığım son şiirlerimden başka gelde gör ne göreceksin senin aşkından yanan bir Benden başka :(:( |
Her Kayip Kentin , Bir Yakışıklısı vardir ! aklima geldi yaziyim dedim :D |
meydan bize kaldı mehmet:D |
Dur ... gitme... dayanamam yokluğuna zifiri karanlıklar çeker yedi tepeli kentime solar tüm çiçeklerim boğazın bahçesinde dur bekle... gitme bi ben kalmam senden geriye :(:( |
Yok , abi Bence suanda İbrahim abi aldi eline kagidi , kagida yazdıklarını buraya döküyor :D:D Tüm yarışmacı arkadaşlara Başarılar :D |
Alıntı:
|
Bazen sensiz ne yaparım diye düşünüyorum, En derinime işlemişken sen hemde ... Kim avutur ki senden sonra yüreğimi.. İnsan hayatında kaç kere sahip olabilir ki böyle bir aşka, Reddedebilir mi kapayabilir mi gözlerini... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aşk mı dedin bana aşk nedir tanımını gelde yüreğimde açtığın tarifsiz yaraya sor her gece sen yoksun diye çocuk hıçkırıkları gibi titrettiği bedenime gittiğinde bıraktığın gözlerimde ki gözyaşlarıma sor özlemin adını sen diye mıhlamış hüzünlü kalbime sor sevgili ... Sor da öğren dönmeni beklerken yitirdiğim sevincimi :(:( |
Her Yalnız Geçirdiğim Günün üstüne bir çizik atiyorum , Sabahlari Kalkmiyorum , Geceleri yatmiyorum , Yildizlar Arkadaşım oluyor , Yalnızlık Dostum , Kayip Kent'te Bir Garip Yakısıklıyım ben ~ ilginc , amatör şiiri tşkler :) |
sonum olsan yüreğimde çıkan alevli volkan da olsan gitmiyorum bir adım uzağına sendelediğin hayatta yolundaki mehenk taşı olmaya and içtim Canımın cananı... |
bu akşamlık benden bu kadar herkese iyi geceler ve iyi atışmalar... Ayrıca nice mutlu senelere arkadaşım buda senin için olsun :):) bir düş yarat mutluluk üzerine düşüncelerinde... düşsende tutacak biri çıkacaktır elinden yüreğinden bitti dediğin yerden sakın unutma sakın vazgeçme adı sen olan bir mutluluk hikayesinden.... Nice mutlu senelere Yüreğide kalemi gibi güzel insan.... :) |
Türkiye`de Saat: 21:59 . |