![]() |
içimdeki resim darmadağın oldu yalanlarla yaşayamazdım bilmeliydin bunu ama son bir umutla bir mucize olur diye bekliyorsun hala artık gözlerim bilinmeyen boşluklarda seni sana yüreğine ezilmişliğine terk ediyorum... |
teşekkür ederim ibrahim arkadaşım :) iyi geceler.... |
kayıp bir hikaye bizimkisi başrollerini yanlızlıkla paylaştığımız söyleyebilecek cesareti birbirimize çok gördüğümüz yazık... böyle olmamalıydı... böyle bitmemeliydi.... |
fırtına boyu gidiyorum ben yorgun senli hayallerim yorgun adına yazdığım şiirin sözleri birer birer kayıp anlamayamadım.. ben nerdeyim .... sen neredesin.... |
bitti işte bitti anla artık çaresiz son çırpınışların haykırışların gönlümden tamamen sürgünsün belkide buydu zoruna giden sana göre senden asla vazgeçemez her gel deyişinde gelirdim ama sonunda yüreğimi susturmayı sana kanmamayı başardım şimdi sen kendi karanlığında boğulacaksın ve yüreğim yüreğinin sesini asla duymayacak...... |
Saat gecenin bir yarısı. Belki de burukluk değil benimkisi Sadece sade bir sitem. |
daha dün gibi değilmiydi , sahilde yürürken kulağıma fısıldayan sen sensiz olmaz ... olmamalı diyen... dünyanın en güzel yalanı değilmiydi içten gelmediğini bile bile o sözleri gözlerinde görememeye rağmen inanmak ... istemek... ama işte bugün yoksun artık , gelmemek üzere gittiğin yolda yalanlarına inanmak isteyen ben kalp öksüzü... kalp yetimi... |
çekip gidemeyişim sanmaki sevgimden yok oluşunu yıkılışını görmeliyim içimdeki sen ölürken senin de hergün biraz daha tükendiğini bilmeliyim ben senden gittikçe kalbini sımsıkı elimde tuttukça bittiğini hissetmeliyim |
Bana sormayin pismanligimi, acimi, üzüntümü Ne yasadigimi bilmiyorum.. Zamani geri alabilmem mümkün olsa bu firsati degerlendirir miydim, hic bir fikrim yok. Seni yasamak beni yasatmak miydi Yoksa az da olsa ölümümü hissettirdin bana, ayiramiyorum. Yiprandi kalbimin bir kösesi Izlerin kalmis .. Merak etme silinecek! Acilar tecrübe yaratirmis Ihtiyacim var miydi böylesine Ne kazandirdin bana saysana Sevgime sevgi mi kattin Yoksa güvencimi mi cogalttin? Hangisi... Gözlerimdeki isigi mi arttirdin Arttirdiysan bile ne kadar sürdü hüzünle tanismalari, söyle bir bir Sayende akan damlalar sana ne katti cok merak ediyorum Bir zaferse kutlayalim hep birlikte!! Yenilen bensem ortaya alin beni parmaginizla göstererek gülüsün! Ne kadar oynayabilirsin ki bu aptal serseri rolünü? Kalbin daha ne kadarina dayanabilir ki Ve kac kalp incinecek yalan sözler yüzünden Kac damla akacak yalan bir sevgi ugruna Bir de düsün, hesabini nasil vereceksin, masum sevgilerin e$siz seytani!!! Kalbine hancer gibi saplanacak bir gün pismanligin yükü.. Sevgi dilenecek hale gelirsen o kirdigin kalpler devreye girmez bunuda hesapla.. Ben cikarsiz sevgimin verdigi acilari bir sekilde kapatirimda Sen nasil vicdanini rahatlatacaksin Geri döncebilecegini düsünme Aklindan bile gecmesin! Ben seni tekrar sevecek kadar aptalim belki, dogru.. Ama kalbim bana yaptigin serseriligi sana yapip, Bir zamanlar kapladigin o en güzel kösesini sana geri vermez.. Ask'i seninle yasadigim dogru olabilir... Ama seninle kirletecek kadar düsmedi bu yürek |
Alıntı:
çok güzel ya yüreğine sağlık |
ahh sevgili uzattın bana ellerini, düşünmeden dört elle sarıldım bende. ama bu dünya öyle bi yerdeki ufacık bir mutluluk hissettiğinde başlıyor seni yok etmeye... sen bilmesende,ben söyleyemesemde hergün biraz daha gömülüyorum geçmişime kaçmaya çalıştığım boşluklarım bir bir geri çağırıyor beni.... |
Alıntı:
|
Emegine , Yüreğine , Ellerine , Klavyene Saglik Bedriye abla.. |
kardeşim ve samet teşekkür ederim ikinizede :D |
bunları kitap yapalım mı :D ?... |
hadi yapalıımmmm :D:D |
Ben tüm beyazlarımı geceyle boyadım düşsüzlüğümün uykusunda. En çok kendime sığındım içime yokluğun yağdığında usuldan. Şimdiyse sırılsıklam bir sen/sizliğe suskun düşüyorum. Anlatsam sel olur gider sesli harfleri dökülmüş meçhul cümlelerim. Anlatsam sana bulanır bu kentin kan kokan elleri. Ben tüm kardelenlerimi simsiyah beyazlara sarmalayıp buz gibi bir ölümün sandığına sakladımAşk elini eteğini çekti sana ayarlı yüreğimin tik-taklarından. Ey benim ayaz yarim! Gönlümün uzak köşelerinde hasretin türküsü yakılır. Üstü başı özlem kokan bir çocuğun üşüyen gözlerinden damla damla vuslat düşer içime. Bilirim içimden geçen yolların hiçbir durağında beni beklemiyorsun. Suskunluğuma düşen hiçbir cemre yetmez yokluğunun karakışını dindirmeye. Belki bir rüzgar yağmurları getirir diye bekliyorum kuytu yalnızlığımla. Belki Aydede heybesinden düşürür seni diye bekliyorum. Bil ki ben seni bir çocuğun düşleri kadar seviyorum... |
Gel… Her şeyden vazgeç. Saklı bir kentte içimdeki acıları tüket. Gönlümün beşiğinde büyüt umutlarını. Kirpiklerimden dökülürken mavi bir hüzün Yaralı sevda kuytularında şiirlerini savur yüreğime Gözlerimi çoğalt gözlerinde, yaralarıma tuz bas Sararan yapraklarla güz gelirken üzerime Bir bir düşecek özlemlerim dal ucundan yere Kucakla beni kısalan günlerle birlikte Dudaklarını daya yokluğuma Yarım kalmış hüzünlerinle öp, ertelenmiş düşlerimi. |
ufak hesapların bittiği yerde bekliyorum gelişini uysal ve heyecanla küçük adımların gün ışığında devasa gölgeler olarak karşıma geleceği güne kadar... işte o zamana kadar ben susuyorum sevgili benden duyabileceğin tek şey senin için atan kalbim olacak... hadi bekliyorum o sesi keşfetmeni... |
hoşgeldin ibrahim sonunda yani :D :D:D:D tek başına şiir yazmak keyif vermio :D |
her yeni gün adı sen dolu bu virane şehirde trafikte sanki senin rotanı takip ediyor tüm araçlar arabanın teybinde ikimizin şarkısı martıların çığlıklarında senin ismin çınlıyor sanki... yedi tepenin yedisinde de güneşin batışı senin yansımaların gibi geliyor...Sanki İstanbul sen varsın diye daha bi güzel sanki sen olmasan tıpkı ben gibi içi boş ve sefil.. bana sorma ben mi senden ayrıldım diye ... seni istanbuldan koparamazdım ki :(:( |
Alıntı:
|
başlıyorum hemen :D |
sorma bana bu ne diye adına yazdığım şiirler nedir diye ben koymadım bu oyunun kurallarını sadece sevdim... içimden geldiğince tüm içtenliği ve çıplaklığıyla senin beni sevmen için değil sevginin kutsallığı adına Ferhatların anısına şirinin acısına olmaz denilemeyecek kadar hiçbirinizin anlamayacağı kadar ben yaşatacağım içimde ki seni kutsal emanetini takii ben ............... kadar... |
biliyorum ki birgün kalemim mutluluk yazacak adımıza sen o zamana kadar özgürlüğünü yaşamaya devam et ben seni burada bekliyor olacağım... kırılmış incinmiş yüreğinin merhemi olmak için sevgili.... |
Gözlerin aklımda kaldı ! Giderken dopdoluydu gözlerin.. Bilirim sen ağlayamazdın sadece gözlerin dolardı... Sen gitmek istiyordun, Gözlerin kalmak... Nasıl bir çelişki bu? Sen gözlerime öylesine bakarken, ben ilk defa anlamsız ve boş baktım.. Gözlerin beni sevdiğini söylese de, Gözlerim "git artık" der gibiydi.. Anlamıştın ! Oysa ben gitmeni hiç istemedim, Sen gittin ! Bir tek gözlerin kaldı aklımda... |
İbrahim abi fırtına gibi döndü :D |
sonu yok bu düşlerimin hepsinde de senin için binlerce defa yapıp onbinlerce defa yenilediğim düşlerim.. içinde sadece sen ve ben kimseye umursamadan bu hak ikimizincesine yaşattığım hayallerimle seni bekliyorum can özüm hadi gel... |
Alıntı:
|
Hosgeldin abi :):) ateşinle Kavur bizi :D:D |
En güzel dünlerim, en inanılası düşlerimdin sen. Şimdi en yaşanılası bugünlerim, en umut dolu yarınlarımsın benim.. Evet, sendin beklenen, Evet, sendin istenen, Eksikliği gözlenen, Yokluğunda özlenen... Hep "Aşk" Olarak Kalacaksın Sen.. Yüreğimin Kalemiyle Yazılan, Her Satırımda... |
yolun sonu geldim sevgili giderken bıraktığın bir çift söz hatırımda ve kulaklarımda çın çın çınlayan bir şekilde .. hani hayatta ne olursa olsun yıkılmayacağını söylediğin o yüreği iki keliminle bitirdin be sevgili... nedendir bilmediğim...ve asla da bilemeyeceğim bir nedenle kurban ettim tüm yaşamımı tek başınalığa... |
yalnız bedriye abla da koptu gidiyorr:Dhelal olsun ikinizede:):) |
Yoktun, yok olmuştun, yok olmuştum... Yağmur damlaları ile öptüm seni, Ama asla seni unutmadım, unutturacak umutlarıma rağmen.. Gülümsediğini düşlüyorum seni ararken kendimde, Ağladığını hissediyorum gözlerim kapanınca, Ama biliyorum, Ordasın.. Benim olduğum yerde.. |
Alıntı:
|
Gözlerinin karasında şimdi gecelerim... Susuşlarının sessizliğinde hayallerim... Sessiz çığlıklar biriktiriyor yüreğim... Yağmura inat akıyor gözyaşlarım... Engel olamıyorum, engel olmak istemiyorum. Yüreğimdeki bulutların resmidir onlar. Onlar katıksız bir sevdanın isimsiz şahitleridir. Dokunamam ki onlara... Onlar, bana senden tek hatıra. |
tüm haykırışlarım senin üzerine sevgili bu gece ve her gece... kalemimde senin adın sözlerimde senin duyguların hatırımda .... hani asla unutmayacağım dediğim... sıcak ve içten parıldayan gözlerin... evet sevgili unutmadım seni ilk günkinden daha çok ve daha olgun bir sevdayla bekliyorum seni... alsana beni... |
özlemcim bugün beni tutabilene aşk olsun yani :D:D |
bu akşam seni yazdı kalemim nedense belki de unutulmadığını haykırmak istedim tüm gerçekliğiyle senin için yazılmamış tek bir kesit kalmasın diye gözlerimden süzülen her bir damlaya bir arkadaş olsun diye belkide ama hepsinin bittiği yerde SENİ HALA SEVDİĞİMİ haykırmaya özlediğimi bilesin diye.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:45 . |