![]() |
benim aşkım sana en büyük yadigarım istesende unutamazsın beni uzaklaştığını sandıkça daha da yaklaşırsın kıyılarıma gittiğini sanırken daha da aşık olursun bana.... |
bütün günahlarım senin üzerine bu gece ne kadar kirli kelimerim varsa yazdım kağıda satır satır karaladıkça ben kirlendimm sana olan aşkım kirlendi... |
yüreğini gördüm sevgili ellerimdeydi tertemizdi aşkın , aşkım saftı hiç bir kelimenin kirletemeyeceği kadar berraktı...... |
daha bir umutlu açıyorum artık gözlerimi sabahlara.. hele ki senin sesinle başlamışsam güne hiçbir üzüntü , sıkıntı , acı silemiyor gözlerimdeki ışığı.. gülümsüyorum tüm olumsuzluklara.. şimdi daha iyi anlıyorum hayatın anlamını sevmenin ve sevilmenin hazzını yaşıyorum.. dualar ediyorum bu aşkın hiç bitmemesi için.. aslında kelimelerle anlatılamayacak bir aşk bu kalbimi verebilsem ellerine içindeki seni, aşkını görebilsen belki daha iyi anlarsın beni.. biliyor musun ilk defa acı çekmeden özlüyorum sevgili ihtiyacım olduğu her an yanımda olacağını, bu hasretlik günlerinin birgün mutlaka biteceğini, ve beni bekleyeceğini biliyorum.. |
ölüm gibiydi gece karanlık , ıssız , yalnız... acı bir çığlık böldü geceyi...sonra bir ölüm haberi.. bir bir döküldü yaşlar gözümden.. akan her damla yüreğime saplandı bir ok gibi.. elini son kez öpüp , o güzel yüzünü ellerimin arasına almak vardı yaa.. olmadı..yetişemedim gidişine.. şimdi beni izliyorsun uzaklardan,biliyorum! üzülme , ağlama diyorsun ; zamanım geldi gidiyorum birgün mutlaka tekrar buluşucaz diyorsun , her zaman ki şevkatinle saçlarımı okşayarak , siliyorsun gözyaşlarımı hissettirmeden.. ahh mümkün mü gidişini öylece uzaktan izlemek! sen benim dayanağımdın , gözümün nuruydun, büyüğümdün , babamdın , büyükbabamdın... |
ağlamamak için söz veremem sana sevgili hayat bu bazen akıtmak lazım içindeki hüznü ama sen var oldukça yüzümdeki tebessümün hiç kaybolmayacağını biliyorum iyi ki varsın mutluluğum.... |
çok güzel canım yaa emeğine sağlık |
:D konuyla ne alakaysa ama sölim askerden yeni geldim ilk işim asi ruh un cd almak oldu süpermiş ya:cheers: |
gerçekten de çok alakasız olmuş arkadaşım yaa :D:D:D saol bekircim beğenmene sevindim :) |
Yine özledim seni Gözlerimde hicran göz yaşları Seni arar durur Kayıp sokaklarımda Ne zaman geleceğinden bi haber... |
nolurdu sanki gitmeseydin beni böyle gözyaşları içinde eritmeseydin kimse anlayamaz sana olan sevgimi avutacağını sandıkları bir sürü şey söylüyorlar oysa sen yüreğimdesin canımın taa içindesin hangi zaman siler senli anıları kim başarabilir seni unutturmayı seni çokk özlüyorum.... |
ya bedriye çoştun yine :D süper olmuş arkadaşım eline sağlık ;) |
güzel paylaşım teşk. |
teşekkrler..:) |
evet yaa akşam coştuydum ama fazla yazmiim die heralde net gitti :D kardeşim ve palaa ben tşk ederim :) |
Karanlıklardayım, derinlerde. Ateşlerdeyim, küllerde. Ruhlardayım, sahte bedenlerde. Zindanlardayım, esirlerle. Korkularındayım, Korkunum. Düşlerindeyim, rüyalarında. Savunmasızım Korkağım Duygusuzum Aptalım... Zayıfım, güçsüz. Direnişciyim ama özgür. Lanetliyim CehennemLigim. Ruhsuzum ama ölümlüyüm.. |
ben istemiştim bitmesini ama şimdi tam karşımda duruyorsun hem de tüm gerçekliğinle sımsıkı sarıyorsun beni eskisi gibi gözlerin hiç değişmemiş sevdalım hala yüreğimi delip geçiyorlar yine ellerim ellerinde gözlerim gözlerinde allahım hiç bitmesin istiyorum bu saatler ama seni de kendimle ölüme mahkum edemem ki günlerimi birbir sayarken ölüme bu kadar yaklaşmışken seni de bu hiçliğe ortak edemem ki yüreğime tuz basıp gözyaşlarımı içime akıtıp git demeliyim sana bütün soğukluğumla ağlama böyle sevdiğim herşeyi daha da zorlaştırma üstlendiğim rol zaten acı bir de sen böyle yaparsan nasıl dayanırım sensizliğe hadi git artık kalbime yenilmeden ben git... sonsuza kadar ellerin ellerimde gözlerin gözlerimde olacak seni yaşarken nasıl sevdiysem ölürken de öyle seveceğim |
geçiyor bizden bu aşk biten ömürle birlikte canımdan kopardığım bir parçayı gömüyorum toprağa son bir ses veriyorum sana ELVEDA SEVGİLİ |
hasretler prangalar eskitir sen gittiğinde beri dün yözünü döner ben seni düşünür ağlarım ay yüzlü hüzün yoldaşlarım olur ben yenik düşerim sensiz baharlara asılı kalır hayallerim boş çerçevelere gitme gitme durda bi ardına bak neleri götürüyor gidişin bizden senden benden herkesten dur da bak ay yüzlü |
tüm mesajları okumadım ama muhtemelen Özdemir Asaf'tan Lavinia yazılmıştır (tekrarın zararı olmaz herhalde)... her giden birşeyleri de beraberinde götürüyo, ben bunu bilir bunu söylerim...nerden hatırlatıyorsun sevgili arkadaşlar gidenleri yaf:) LAVINIA Sana gitme demeyeceğim. Üşüyorsun ceketimi al. Günün en güzel saatleri bunlar. Yanımda kal. Sana gitme demeyeceğim. Gene de sen bilirsin. Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim, İncinirsin. Sana gitme demeyeceğim. Ama gitme Lavinia. Adını gizleyeceğim, Sen de bilme Lavinia |
Bu dünyada kendinden başka kimseye değer verme, vereceksende sırlarını paylaşabilecek ve anlayacak birine değer ver.. |
Alıntı:
|
bir yıldız daha kaydı gönül köşkümden bu gece ne varsa seninle yaşanmışlık adına vurdum kilidi üstüne açılmamak üzere şimdi sıra sende hadi açsana o kilidi bakalım bulabilecekmisin eskisi gibi bendeki seni... |
bu da benden olsun o zaman hocam yitip gidene madem doğaçlama gidiyoruz... Sevgiyi oynamadan seviyorum seni. O yüzden ağaç yeşil, deniz mavi, dünya dünya gibi işte… Sait Faik demiş ki; “Sana koşuyorum bir vapurun içinden… ” “Ölmemek, delirmemek için…” Ben de… Senin vapurun daha hızlı… Belki daha yavaş… Ne yazık! Tenhada akar gözyaşlarım ve sana dairdir. Duyamazsın… Tek kişiliktir acılarım ve sana dairdir. Göremezsin… Duyma… Görme… Ne önemi var? Bir aşk ki baştanbaşa deniz kokar, baştanbaşa yosun, baştanbaşa İstanbul… Baştanbaşa seviyorum seni. Bu da bana yeter… |
Alıntı:
|
ben tesk.ederim hocam, hepimizin gönlüne sağlık...herkes ne güzel şeyler yazmış ve paylaşmış...beşiktaş taraftarı farkı işte... |
yine hazan mevsimleri ömrümüzde yapraklar birer birer koparken dallardan sanki sevdamızdan götürüyor biraz senden birazda benden |
ellerine sağlık hocam. tekrar teskler paylaşımın için... |
senide aramızda görmek mutluluk verdi arkadaşım biz teşekkür ederiz :) |
sonsuz bir mutluluksun sanki adıma yazılmış baktığımda ruhuma güneşler açtıran evet o sensin hayatımın anlamı geleceğimin ışığı... |
O GÜN… O gün, kelimeleri unuttum ben. Sözcükler silindi… Başka diyarların harfleri doldu zihnime, Güneşin diliyle konuştum. O gün, dünyaya dokundum ben. Daha bir sevdim hayatı. Gemiler açıldı denize sonra… Beyaz ve köpüklü dalgalarıyla… O gün, yangın yeri gönül, gül kokulu dumanıyla. Zamana sığamazsın ya bazen, Sığamadım o gün… Bir su pınarının pervasızlığıyla aktım, aktım, aktım. O gün, Meltem oldum, estim ben. Bir güvercinin kanadına dokundum… Sonra sen gittin… Hiç oldum. |
bu sesini son duyuşum sevgili bir tercihdi yapman gereken ve yaptın... Şimdi ben yokum ve her sabah baş ucuna bıraktığım güller yok artık sevgili... |
ilk ve son defa görebilseydim keşke seni bir kez olsun gözlerine bakabilseydim hiç ayrılmayacak gibi ellerini tutabilseydim kokunu içime çekebilseydim ahh mecbur olmasaydımda gitmeyebilseydim...... |
sorma bana.. sensizlik nedir diye ben sensiz kalmayı beceremem ki sensizliğin ölüm olduğunu göremedin mi... |
gözlerim kör oldu sanki bir adım ötemi bile göremiyorum sensizlik ölüm ama sözümden dönemiyorum |
bu akşam sana yazdığım kırık kalemimden düşen son satırlardır sevdiğim artık senin ismin hüküm sürmeyecek kelimelerimde senin için atmayacak bu yürek bak ve gör gurur duy yarattığın abidenle... |
anlamı yoktu yasananların gereksız günler gereksiz saatler degermıydın degermiydi bilinmez yınede sevdım senı çaresiz.. |
Bitti merak etme dönsende ben eski ben değilim ki sanada ruhumda aynı yeri vereyim... :):):) |
gitme zamanı yaklaşıyor işte usuldan yüreğimde aşkının acısı bavulumda ulaşamadığım hayaller yolum uzun ve zor benim sevgili sende çekersen ellerini ellerimden sonsuza kadar yaşayamam nefes alamam ölemem bile |
yine yitip giden bir hikayenin son perdesindeyiz... Tutuk kalmış gözlerde bir ayrılık acısı yüreğimi dağlar durur... hadi durma git... Bu yüreğin hıçkırıkları hiç susmadı ki.... :(:( |
Türkiye`de Saat: 09:12 . |