![]() |
Alıntı:
|
Hazel abla , bari Diğer Amatör Forumlardan calsaydin :D:D |
Alıntı:
O aklıma gelmemişti hiç ya Mehmet...:D Şimdi kendim yazsam da inanmazlar artık.:D |
HeheHe , yok Okadarda Gaddar Degil , bizim üyelerimiz :D:D:D |
Alıntı:
Değiller canım,biliyorum da güven sarsılmış olur artık diye söylemiştim.:D |
Alıntı:
|
benim hiç gelişlerim olmadı ki çığlık çığlık kaçışlarda bıraktım bütün yaşanmışlıkları benim hiç vazgeçişlerim olmadı ki hayallerimi süsleyenler değişecek olsada sevecek olanda sevilecek olanda bir kalptir sonuçta .... |
tüm hayallerim valizinde kaçtın bilmediğin şehirlerin tenhalığına ben burdayım sevgili beni bıraktığın son gecede, hapisim..... |
sevmedim seni yalandı kurduğumuz tüm hayaller yalandı dilimden dökülen seni seviyorumlar git sevgili hadi git zaman çoktan doldu kırdıysam seni bakma kusuruma sevdaya inanmak onun yolcusu olmak istedim ama sadece kendimi kandırmışım kendi kalbimin kırıklarından uzaklaşamamışım....... |
bir tutkuydu belki bir bilmece seni sevmek çözüpte her defasında yanlışa ulaştığım yada hep yanlış anahtar aldığım ... |
yanlış bendim sevgili benim parça parça edilmiş yüreğim..... sen kalbini verdin ellerime ama ben tutmasını beceremedim bana yıllarca kaybetmeyi öğrettiler kazanmayı hiç bilmedim.... |
vazgeçtim bende senden her defasında yenilmekten tekrar tekrar sunsamda kalbimi altın kafeslerde sen sevgi nedir bilemezdin ki... |
ne olur affet beni! biliyorum... nerede olursam olayım , ruhunun gizli bahçesinde dolaşıyor olacağım... kalbimdeki eski sevdalar bir gölge gibi peşimde istesemde uzatamıyorum ki sana ellerimi.... |
her defasında kaçan sen oldun koştukça ben sana birer birer engellerle boğuştum sandın ki nasılsa vazgeçemez sen kendi yüreğine ferman oldun... |
vay ne oluyor ya duygu patlaması yasıyor forum :D atısma mı yapıyosunuz :D ama yazdıklarınız gercekten guzel ıbrahımı bılıyorduk ta summer sende fena degılsın ;) |
teşekkürler gökhan :) arada atışıyoruz böyle yaa :) doğaçlama yapıyoruz :) |
rica ederim ne demek efendım guzel olanı takdır etmesını bılırız. hadı ıbo sıra sende senden bı sıır beklıyoruz :D |
çaresiz sürgünlerdeyim yalan sevdiğim bütün söylediklerim yalan ben sensiz olamam ki .... ama bu yokluğu kendim hazırladım... artık hiçbir yere ait değilim.... |
Ablammm çok güzel yüreğine sağlık... Hem paylaşımın hem doğaçlamaların çok güzeller... İbrahim abicim seni zaten söylememe bile gerek yok her zamanki gibi muhteşem paylaşımlar. yüreğine sağlık seninde. |
dudaklarımdan dökülen bir sevda türküsüydün dinledikçe daha bir sevdalandığım baktığımda yüreğimi dağladığın ben şimdi vazgeçtim sevdalardan adı konmamış türküleri sana bıraktım... |
Alıntı:
Alıntı:
teşekkür ederim canım o senin güzelliğin :) |
saol duygucum sizde katılın bize hep baraber yapalım :D |
Alıntı:
|
sen sensizlik nedir bilirmisin sevgili gecelerce kayıp yıldızlarda aramak seni gelmeyeceğini bile bile beklemeyi seni senden ayrı sevmeyi hiç bildin mi sevgili... |
Alıntı:
|
Allahım Sana Geliyorum :D:D |
Alıntı:
|
kayboldum karanlıklarda son umudum gözlerini de yitirdim.... seni unutmaya , yok saymaya çalıştıkça kendimi kaybettim... korkunç yalnızlığımda boğuluyorum.... kurtar beni..!! |
senli sevdalardan bir düş yarattım kaçıp kaçıp yinede sensiz yapamadığım öyle bir hapsetmişim ki beni sana nefes almak nedir anlayamadım... |
güneşsiz bir güne daha merhaba dedim yalanlara teslim ettim kendimi ne seni ister oldum kendime ne de beni sevmeni istedim kendine... |
yorgun artık yüreğim sönmek bilmeyen bir ateş yanıyor sol yanımda... sen gittikçe daha da büyüyor... sen bittikçe telafisi imkansız hatalara düşüyorum ben sensiz hergün biraz daha yok oluyorum... |
benmi vazgeçtim senden yoksa sen mi kaçtın hep benden ama bildim ki sen uzaklaştıkça bende karanlığa gömüldüm hadi uzatıp alsana beni anlamadın mı ne kadar sevdiğimi.... |
şimdi uzağımdasın ama beni duyuyorsun biliyorum iyi dinle sevdiğim söylemeye bir kere gücüm var çünkü... sen benim içimdeki masum şefkatli iyilik dolu benliğimdin. sen benim yarım kalmışlığım çocukluğum , hayallerim , tek aşkımdın... ama içimde öyle bir boşluk var ki senden sevginden bile daha büyük ve ben durmadan bu boşluğun içine düşüyorum... gidişim seni de kendimde bitirmek istemeyişimden .... |
bırak beni sevgili düşme karanlıklarıma istermiyim ki girdaplarımda kaybolasın kapanmaz yaralara sahip olasın bırak ki beni ben yinede seni sensiz seveyim seni yokluğunla paylaşabileyim.... |
bakalım kim pes edecek:D emeklerinize sağlık güzel doğaçlama yapıyorsunuz:D |
Valla bence ikisi de pes etmeyecek Bekir...Aşıkların atışması gibi çok güzel ya...Sıra summer'da... Tebrikler,düşünerek bile bir dörtlük orataya çıkaramıyorum valla bir de doğaçlama yapıyorsunuz,hayranım sizlere... |
evet abla haklısın pes etmeyecekler sanatçıların pes etmesi olmaz tabi ki:) Allah onlardan razı olsun:) |
pes etmek yok denk geldikçe yazıcaz böyle :) |
Köprü atı çam çam.. İyi adamdı benim amcam.. Topa biraz fazla abandık... Kalmadı ne pencere ne de cam... hehehe..nassı amaaa ?..:D |
:D:D:D:D süper olmuş =)) |
Türkiye`de Saat: 18:45 . |