![]() |
bir tuhaf hikayedir bu başrollerinde figuranların olduğu assolistlerin sahneye çıkmadığı bir oyun bir sahne esas adamların daha başta kaybettiği mutlu sonların masallarda kaldığı.... |
Alıntı:
|
uzatma sevdalara kapalı artık bu yürek adı sen olmayan mutlulukların kapımı çalamadığı çalsada karşılık almadığı yormayın zorlamayın artık kalmadı yürekte yeni bir yare ayrılacak yer ya sen olacaksın bu yüreğin adı yada ben olacağım toprağın yeni misafiri.... |
bir tuhaf ezgi olsan yüreğime süzülen tatlı namelerle beni mest eden mutluluğun adını seninle yazsam, küçük kalp atışlarımın karşılığını sende bulabilsem hazır mısın.... yeni yelkenler açmaya şirini kıskandırmaya ferhatı tarihe gömmeye... |
Diyebilir misin bana?... "Sen beni hiç sevmedin ki" diye Avuçlarımda dünyayı sana sunmuşken, İtmişken elimin tersiyle senden başka herşeyi; Gözlerime baka baka inanır mısın kendine |
uzaklardan sesini duyuyorum çığlık çığlık bir zamanlar benim duyduğum ama şimdi başka birinin kulaklarında yankılanan sevda sözcüklerini duyuyorum..... hangi yalan aşkta hüküm sürüyorsun sevgilim hangi mutluluk oyununu oynuyorsun hangi gönüle hazanı yaşatmaya hazırlanıyorsun..... |
ne ılhammıs be kardesım yanınızdan ayrılmıyo mubarek :D:D |
bu gece son defa susturuyorum kelimelerimi hadi bekliyorum ... duy duyabilirsen yüreğimin haykırışlarını ardında gizlediği koca sevinçlerimi ... hadi bekliyorum gör görebilirsen gözlerimde sakladığım yaşama sevincimi görürsen hak edeceğin eşsiz bir DESTANI.... |
Alıntı:
|
Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. |
Türkiye`de Saat: 01:07 . |