![]() |
En güzel dünlerim, en inanılası düşlerimdin sen. Şimdi en yaşanılası bugünlerim, en umut dolu yarınlarımsın benim.. Evet, sendin beklenen, Evet, sendin istenen, Eksikliği gözlenen, Yokluğunda özlenen... Hep "Aşk" Olarak Kalacaksın Sen.. Yüreğimin Kalemiyle Yazılan, Her Satırımda... |
yolun sonu geldim sevgili giderken bıraktığın bir çift söz hatırımda ve kulaklarımda çın çın çınlayan bir şekilde .. hani hayatta ne olursa olsun yıkılmayacağını söylediğin o yüreği iki keliminle bitirdin be sevgili... nedendir bilmediğim...ve asla da bilemeyeceğim bir nedenle kurban ettim tüm yaşamımı tek başınalığa... |
yalnız bedriye abla da koptu gidiyorr:Dhelal olsun ikinizede:):) |
Yoktun, yok olmuştun, yok olmuştum... Yağmur damlaları ile öptüm seni, Ama asla seni unutmadım, unutturacak umutlarıma rağmen.. Gülümsediğini düşlüyorum seni ararken kendimde, Ağladığını hissediyorum gözlerim kapanınca, Ama biliyorum, Ordasın.. Benim olduğum yerde.. |
Alıntı:
|
Gözlerinin karasında şimdi gecelerim... Susuşlarının sessizliğinde hayallerim... Sessiz çığlıklar biriktiriyor yüreğim... Yağmura inat akıyor gözyaşlarım... Engel olamıyorum, engel olmak istemiyorum. Yüreğimdeki bulutların resmidir onlar. Onlar katıksız bir sevdanın isimsiz şahitleridir. Dokunamam ki onlara... Onlar, bana senden tek hatıra. |
tüm haykırışlarım senin üzerine sevgili bu gece ve her gece... kalemimde senin adın sözlerimde senin duyguların hatırımda .... hani asla unutmayacağım dediğim... sıcak ve içten parıldayan gözlerin... evet sevgili unutmadım seni ilk günkinden daha çok ve daha olgun bir sevdayla bekliyorum seni... alsana beni... |
özlemcim bugün beni tutabilene aşk olsun yani :D:D |
bu akşam seni yazdı kalemim nedense belki de unutulmadığını haykırmak istedim tüm gerçekliğiyle senin için yazılmamış tek bir kesit kalmasın diye gözlerimden süzülen her bir damlaya bir arkadaş olsun diye belkide ama hepsinin bittiği yerde SENİ HALA SEVDİĞİMİ haykırmaya özlediğimi bilesin diye.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:51 . |