![]() |
Aklından geçenleri sorguluyorum kendime... Hak vermek istiyorum çünkü hayatına rağmen bana dönüşüne ve hak vermek istiyorum vazgeçemediklerine.... Yine de Hoşçakal Zamansız |
bu akşam seni yazdı kalemim nedense belki de unutulmadığını haykırmak istedim tüm gerçekliğiyle senin için yazılmamış tek bir kesit kalmasın diye gözlerimden süzülen her bir damlaya bir arkadaş olsun diye belkide ama hepsinin bittiği yerde SENİ HALA SEVDİĞİMİ haykırmaya özlediğimi bilesin diye.... Bu Şiiri Aldım İbrahim abi :D |
Kaçtıkça senin geçtiğin bütün yollardan , üzerime sen eklenmesen diyorum uğradığım bütün duraklardan. Yani kaçmalarım olmasa senden sana. Senin intiharların düşmese düşüşlerime. Sussam susuşlarına . Şimdi..senden kaçmak uğruna sığındığım tenhalıklardan sen çoğalmasan diyorum.. Ve şimdi...neden bilmiyorum yine sana çoğalıyor sevmelerim senden azalırcasına.. |
iyi günlerde kullan kardeşim... :) |
Gittin.Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa. Tutkum senin olmakti, tutkum teninde erimek, tutkum hayati seninle, sadece seninle paylasmakti. Anlatamadim |
ibrahim arkadaşıma tşk ederim hemen bi bilgilendirme yapayım bugün şiir bile yazamayacak durumdayım o yüzden sadece duygularıma tercüman olacak beğendiğim yazıları sizlerle paylaşıyorum bi yanlış anlaşılma olmasın.... |
bu şiir yazamayacak durumunsa şiir yazacak durumunu merak ediyorum ablacım:D:D |
Bu, son gecem gidiyorum... Gözlerine bakmadan, ellerini tutmadan, Sana seni ne çok sevdiğimi söylemeden uzaklara gidiyorum. Karşılıksız sevmenin acısıyla unutulmanın umutsuzluğuyla Ve Yüreğimde unutulmayan aşkım olan Senle gidiyorum. Elveda aşkım! Sonsuza kadar Elveda..! |
Alıntı:
|
ben yazmıyorum özlemcim bugün sadece alıntı yapıp sizlerle paylaşıyorum |
Türkiye`de Saat: 09:56 . |