![]() |
Pantolon yırtılmış olmuyor yama.. Gençlikte belde taşırdık kama... Bedriye şiirler yazmış.. Kutsasın sizi Pascal Nouma... Sonu uymadı ama....... |
Yav bana bişeyler oluyor..içimden şiir yazmak geliyor..hehehe..nassı şiirlerim..valla biri not etsin...ben öldükten sonra yayımlar...:D |
Pantolon yırtılmış olmuyor yama.. Gençlikte belde taşırdık kama... Bedriye şiirler yazmış.. Kutsasın sizi Pascal Nouma... tşk ederim irfan abim sonunda biri benim için şiir yazdı :D:D |
süresiz mesken tuttu bu kalp sana bin dereden bin su gelsede ayrı hüküm sürmez bu kalp sen olmayınca hiçbir anlam ifade etmez şiirler sen olmadıkça öksüz kalır kelimeler senin bende ki sevdan olmadıkça... |
Aşkolsun Bedriye..önceki gün yazacaktım sana yaşgünü hediyesi olarak ama ne yapayım işte ,ilham ha deyince gelmiyokine...:D:D ihtiyarlık işte.. |
Ezikler Futbolu Ne Bilirdi ? Ferhat Sevmeseydi Şirin İçin Dağları Delermiydi ? Kerem Bilseydi Beşiktaş Sevgisini ? Severmiydi Aslı Zillisini ? TŞKLER ~ |
geç olsun da güç olmasın irfan abim :D |
içim daraldıkça daraldı bugün yanında olmak vardı yaa ahh işte şu mesafeler uzadıkça uzadı yollar önümde geç kaldım sana....yetişemedim... |
eline dokundum buz gibiydi tıpkı gözlerin gibi... ayrılık saatlerindeydik anladım bir türlü dökülmesede dilinden kelimeler herşey bitmişti işte... |
boş bir sayfada ucuz bir silgiyle silinmiş gibi hafif silik adın kalbimde mazeretler uyduruyorum çaresizce, aşkını kalbinden çıkarışıma... |
Türkiye`de Saat: 03:58 . |