![]() |
her kelimen ayrılığın esiri sözlerin ölümün kardeşi...... ben hiç bitmedim seni bitirdim ömrümde.... |
her bitiş yeni bir başlangıcın müjdesidir bittiği dediğin yerler mısralarımda saklı kalan son mutluluktur... |
“ Sen gittikten sonra Bu hayat köprüsünün altından Daha çok seller akacak topraklarıma… Ve sensizliğin içinde Her an ölüm bana musallat olacak.. Kâh yenilgilerimi fırlatacak yüzüme, Kâh sana gecikmişliğimin ipini geçirecek yüreğime.. Ama ben pes etmeyeceğim.. Var gücümle “ seni “ bende yaşatacağım… Yaşatmaya çalışacağım.. Ama her şey bir “ sen “ eksik olacak… Her şey tamam olsa da, Sol yanım hep sana “ noksan “ kalacak….” |
mısraların yalancı bakışların.... mutluluk arkasına saklandığın yüreğindeki karanlık..... başlangıcım senden uzaklığım...... |
valla bravo size benide duygusal romantik biri yaptınız:D |
Alıntı:
hani nerde romantikliğin bi dörtlük yazda anlayalım :D:D:D |
Alıntı:
yavaş yavaş yontula yontula:D |
Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!) Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum. Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile... |
bunu azda olsa kafiyeli yazmışsın gelişme var :D:D |
Alıntı:
yoksam dalga mı geçiyon:D |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |