![]() |
teşekkürler |
son bir dilek dile deseler gitme desem... bırakmasan ... hadi döndüm desen ... ısınırmı ki bu eller ellerinle... |
hayal bunların hepsi , hiç yaşanmayacakmış gibi sebebi biz olmayan bir çelişki haydi bırak ellerimi... |
çekip git... kapat kapıyı arkandan giderken ve kilitle.. tıpkı kapının kilidi gibi pas tutsun bu yüreğim sen gittiğin için... |
gidebilir miyim sanıyorsun bak işte döndüm yine gidemediğim uzaklardan yüreğim takılıp kaldı son veda da kolay değilmiş çekip gitmek yeniden hoşgeldin der misin kollarını açar mısın vefasızına..... |
susar mı sandın gittin diye bu yürek alışmış işte bir kere seni sevmeye uzaklarda olsan bile aşamazmı sandın sevgim mesafeleri birer birer... |
çok qslmiş paylaşımın için saol . . . |
bak işte ağlıyorum yine sensizliğime yok oluyorum bu dipsiz gecelerde ne zamandır bekliyorum seni unuttum artık.. unuttum kendimi , mutluluğu , gelecek günleri.. bir tek seni bekliyorum sessizliğimle.... |
yıllarca sevgine layık olabilmek için çırpınıp durdum.. sen sessizce çekip gittiğinde ben hep seni bekledim... içimde çoğalttım sevgini.. belki de senden daha çok sevdim bende ki seni... şimdi yoksun yaaa akmıyor tek bir damla bile gözlerimden beklemiyorum dönüşünü.. |
sanıyorsun ki dindi gözyaşlarım akmaz bu damlalar ama bil ki sen göremesende o damlalar şimdi yüreğimde seni biriktiriyor... |
Türkiye`de Saat: 12:14 . |