![]() |
gene patlatmıssın hocam, eline, gönlüne sağlık...uzun zamandır şiir yazamadığımı hatırlatoyosun bana, fena bozuluyorum ;)...teskler paylaşımın için dostum. |
Alıntı:
|
umarım:) tabi önce yeni aşklar ve taze yaralar gerekiyor sanırım... |
bir hikaye yazdım gönlümün sırça köşkünde senin için...biz için... her bir satırına leylalar koydum mecnunlar yükledim şimdi bizimde bir efsanemiz var cesaretin var mı gelip bakmaya.... |
Alıntı:
|
haklısın aslında bahane çok... galiba fazla törpülüyoruz kendimizi bir yerlere yetişmeye çalışırken. ya da kendimizi unutuyoruz...kendimizi dinlemeyi daha doğrusu...haklısın çünkü en büyük bahane gene kendimiziz...ama aşk lazım be hocam...iç sesin en çok konuştuğu zaman o zaman...ellerin kalemi en çok aradığı o zaman... |
haklısın o bakımdan ama vazgeçmek olmaz amaç paylaşmak hissetmek hissettirmek ve yaşamaktır sonuçta... |
umutsuz, durgun, yorgun ve eksik dönemler olur ya bazen, işte öyle bir dönem galiba...vazgeçmek yok elbette...vazgeçilen andır zaten herşeyin sonu... |
karanlık bir gecede buldum seni ellerin ipek bir dokunuşla sardı ellerimi dokunsam kırılacak...dağılacak gibiydi.. şimdi o elleri bıraktım dikkat et de kırılmasın... yoksa ben dağılırım... |
Teşekkürler:):) güzeldi:) |
Türkiye`de Saat: 17:21 . |