![]() |
vazgeçebilsem , çıkarabilsem seni içimden silebilsem ihanetini gözlerimden atabilsem sol yanımdan acını yeniden adım atmaya başlayacağım umuda.. geçip gide , kaybettiğim zaman sanmıştım o yıllarda oysa ben eksilmişim kendimden seni çoğalttıkça içimde , bir yabancı yaratmışım.... |
kırgınlıklar ortasında buldum bende ki seni.. sustum .. içim ağladı ...damla damla biriktin içimde... haykırdım.. kimse sesimi duymadı.. şimdi o sessizlik içinde bir ben boğuldum... Yok oldum... |
cesaretin olsaydı da keşke haykırabilseydin sevdanı yüreğimle silerdim o zaman gözyaşlarını sen suskunluğa gömüldükçe yok olmadın sadece beni yitirdin.... |
bir çift sürme göz kaldı hatırlarda erken gittin ama yine de unutulmadın... bir nefes alınmışlığı kadar paylaşmış olsakda bu kalpler seni unutmadı.. Sürme gözlü barış adamı BARIŞ AKARSU... :(:( |
:(:( kimsesizliğime kaçtı gülüşlerim seni var etmeye çalıştıkça sığındım kapanmayan yaralarıma daha bi bağlandım geçmişime bitmez acılarıma , unutulmuşluğuma.... |
Unutmak ... nerde nasıl bilmeksizin... unuttuğunu sanıp da içinde ki haykırışları duymadan yaşamak... bir yanın eksik.. bir yanın bensiz/bizsiz... |
zormuş hayata bi sevgilinin yüreğinden tutunmak.. inanmaya çalışmak.. aldığın her solukta sadece onunla var olmayı dilemek... onu kaybetme korkusuyla acılarına bile razı gelmek... sözcükler dilinin ucuna gelsede susmak.... |
kaldırdım hayatımdan tüm üzüntüleri.. sayfalarım temiz.. yeni destanlar yazmaya hazır.. şimdi.. tam şimdi bekliyor seni .. hadi gel.. yeni destanlara başlayalım SEVGİLİ... |
her terkedişinden sonra koşulsuzca afettim seni.. sormadım hiç neden gittiğini.. belki de gerçeklerle yüzleşmekten korktum.. her dönüşün mucizeydi benim için... hep yeniden doğdum.. ama sondayız artık sevgili.. bu gidişin sonsuzluğun ta kendisi.. |
senin için hep az oldum.. hiç kabul edilmedim ki yüreğinde ben hep peşinden divane gibi dolaşırken sen hep ertelemekle meşguldün sana olan sevgimi.. ama şimdi iyi dinle sevgili... artık yok o eski ben belki sevgim baki kalacak yüreğimde ama bir sen olmayacaksın kalbimde... |
Türkiye`de Saat: 17:33 . |