![]() |
inanabilseydim samimiyetine sermez miydim tüm ömrümü önüne.. ellerimin arasından kayıp giderken dur demek istemez miydim... sarmaz mıydım seni doyasıya ... |
bırak bu sahte göz yaşlarını ardımdan kalan yalan üzüntüleri.. sen sevmeyi bilseydin kalırmıydık sanırsın eksik ve bensiz... |
beceremedim hiç içimdekileri saklamayı.... denedim inan seni sevebilmeyi... ama olmadı yapamadım.. gözyaşlarım sana deildi ki sahte olsun... ben hep kaybetiklerime ağladım.. oysa seni kaybetmeye hiç fırsatım olmadı ki.. çünkü sen sen hiç benim olmadın ki... |
sen sevmeyi de bilemezsin ki kaybettiklerin ağlamayı da ağlayan insan sevemezmiydi ki boşver kandırma ne kendini... ne beni... |
ben kimseye boş umutlar vermedim kimseyi kandırmadım kendimden başka... ben kandimi bile sevmeyi becerememişken nasıl beklersin benden aşkı... |
bir damla umut kalmadı ki içimde bilsem inansam vazgeçermiydim.. sen şimdi sevemem desen de inansam yüreğine sevmeyi beceremezmiydim ki... |
eMeine SahLiq süperdi p.i.s |
hani bir sabah vakti gibi şafağın kızılına güneşin merhabasına tutukluyum ben hükümsüz ellerde müebbete çarptırılmayı beklemiş... |
yüreğinden uzağa düştüm bir tebessüm beklerken savruldu düşlerim güneşin görülmez merhabaların duyulmaz oldu nicedir..... |
hani nerde kaldı kelimeler boş sayfalara yazılmış hikayeler olmadı mı sonu varamadın mı yola yoksa hiç çıkagelmemişmiydin bu tarafa... |
Türkiye`de Saat: 09:21 . |