![]() |
Sen gittin yaa aslında kendini kandırdın gidip de dönmek arasında bocalayan avuçlarımda sakladığım bir kalp belki bir gün döner alırsın diye yüreğini emanet alan bir ben kaldım… |
(Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!) (hiç olmadığın gibi yine yoksun işte) Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum. (nefretimi , bitmişliğimi , nasıl koyu bir hasretle beni bıraktığını anlatmaya çalışıyorum) Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile...) (üzülmeyeceğini biliyorum bensizliğe ama sendeyim ben seni yaşıyorum sadece ) |
Ve namluya sürülmüş mermi gibiydi gözlerin... Bana her bakışın en hızlı bir darbeyle yüreğime otururdu kanatarak, acıtarak ve her defasında beni bi ölüm saatine kurarak... |
hadi bitirsene beni yokluğunla kavrulan bedenimi giderken attığın hançerlerle kanat bitir senin için atan yüreğimi... |
kurtul artık çırpınışlarımdan.. yeter artık canım yanıyor |
bir adım ötene gidemedim sanıyorsan aç gözlerini bak etrafına.. yokluğum vuracak seni can evinden bir kere daha... ve dönmek asla yok benim kitabımda.. emanetim senin yaralı vicdanın aslında.... |
Aydınlıklardaki karanlıklara sığındım çoğu zaman..Ama her defasında.. Gün ağarıyor ağarmayan saçlarıma Ölüm saçan gözlerine sevdalanmışım belli Gün ağarıyor...sulara yamanan aklının aydınlıklarına Titrek öpüşlerimi sunuyorum. |
ne söz bitti kalbimde ne de bir damla umudumu kaybettim sen gittiğinde hep bildim hep inandım ki geri geleceksin kurtaracaksın beni zifiri karanlıklara mahpus kalmış yüreğimi... |
ibrahim arkadaşım valla çok teşekkür ederim sana çooooook zaman sonra şiir yazdırdın bana :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:39 . |