![]() |
Ben teşekkür ederim :b |
valla şarilerimiz döktürmüş, tebrikler ikinizede, hepsi çok iyi :) |
saoL Semra Abla :D |
bir çığlık olsanda yüreğimden kopan duyurmayacağım kimselere öyle bir saklayacağım ki seni sen bile bulup çıkaramayacaksın içimden ... |
geldin ama yoksun aslında konuştuğum , dokunduğum sen olamazsın asla....... tenin benim değil , kokun yok olmuş geriye kalan tek şey kalbimdeki anılar olmuş..... |
sen bilirmisin hiç elvedaların acısını yokluğunda akan gözyaşının verdiği acıyı nerden bileceksin ki sen hiç gözyaşadı dökmedin ki ben gibi şafak vakti.... |
varlığım varlığınla anlam kazanıyor yüzüm bir tek senin yanında gülüyor bir bakışın beni hayata bağlaıyor iyiki vaesın sevgilim uzakta olsanda ruhun hep yanımda bir damla gözyaşı olsam gülüşün karşımda..... |
yanlızlık basmış efkarıma içtikçe rakıyı soğuk peynirle bir duman silsilesi içine hapsoluyorum o an ....sen geliyorsun aklıma bir girdaba düşen ben haykırıyorum Özleminle yanıyorum ey sevgili... |
Valla baştan sona tüm sayfaları okudum...Süpersiniz ya...İbrahim senin sözlerini,şiiirlerin zaten biliyordum da başka yetenekler de varmış,onları da su yüzü çıkmış...Hepinizi tebrik ediyorum,ben de hiç yok bu yetenek ya:( |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:15 . |