![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | biz oldugumuz surece emanetin sag salim duracak yasayacaktır adam
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İçinde bulunduğumuz bu kara günlerde ulu önderimizi bu sayfalardan görmek onunla onurlanmak.. ve güç almak için iyi bir fırsat oldu. Bu bölümü hazırlayan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma içten teşekkürler ediyorum.. sağlıcakla kalın..! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Atam sen ölmedin kalbimizde yaşamaya devam ediyorsun . Senin aziz ruhun önünde saygıyla eğiliyoruz EN BÜYÜK BEŞİKTAŞLI . Paylaşım için teşekkürler.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| GeNç-hOLiGaN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Abi fotolar çok ii ya ...
__________________ ßizdeki Aşk Değil İßADET! Alayına ÇARŞI İnadına ßEŞİKTAŞ..! " ( GenÇ hOliGan ) " | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İmrendiğim "Lider" . Duruşu bakışları o kadar asil o kadar farklı ki artık "Lider" kılıfı ondan başkasına yakışmıyor gözümde. Gerek işlevleri gerek vatan sevgisi bizim henüz 0'da olduğumuzun göstergesi. Oysa o kadar ihtiyacımız var ki ona gün be gün daha çok ihtiyaç duyuyoruz o zekaya, o yeteneğe. İzindeyiz, Atam!
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |