![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Bu yapılanlar Atatürkçü düşünce adı altında ama bununla zerre kadar alakası olmayan Yüce Atamızı siyasi politika malzemesi olarak kullanan bir kaç öküzün yaptığı şeyden başka birşey değil. Yani demek istediğim bu Atatürkçü düşüncenin düşüncesi değil. Atamızı kullanarak oy toplama propagandası. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ama ne yazık ki şu günlerde bu durumdayız, kendi kanıksanmış düşünceleriyle aynı görüşleri savunmayanların terörist ilan edildiği bir dönemden geçiyoruz, ama ülkesini kim daha fazla seviyor, onun için kim daha fazla çaba harcıyor bilinmiyor, türkiye inanılmaz bir potansiyele sahip, gelişmekyetiz ve gelişmiş ülkeler seviyesinde olabilmek için atatürk'ünde önemle üzerinde durduğu gibi sadece laf yapmakla olmaz bunlar, kendimizi geliştirerek olur, sadece sisteme karşı gelip sonra sonuçlarını beklemekle de olmaz, sistemin eksikleri düşünülür, plan yapılır ve çözüm yolları aranır... neyse sadece fikrimi söylüyorum, bazı şeyler öyle hakaret edercesine sözüm ona "ampulspor" demeyle yürümez, elinizi cebinize sokun, sallayın bilip bilmeden, sonra ben ülkemi seviyorum, yok öyle... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
sana hak veriyorum. çok çabuk kandırılabiliyoruz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gercektende güzel bir çalışma ama sol üst köşeye ve altaatatürkçü düşünce derneği yazmış resmi hazırlayan dernek.bundan pay biçmeye gerek yok.bu ülkenin tek sahibi hepimiziz ve bu hep böyle kalacak.bu derneğin hangi siyasi partinin reklamını yaptığını da herkes iyi biliyor.atatürkü hepimiz seviyoruz ve onun cumhurıyetıne sahip çıkmak hepimizin asıl görevi.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Haritada eksikler var. Misak-ı milli sınırlarının tamamlanması dileklerimle.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |