|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
01-09-2007, 16:13 | #1 | ||
hüngürella Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 |
Her zaman Atatürk sual sormaz ve imtihana çekmez ya! Birgün de, sofrada neşeli bir zamanında Atatürk'ü imtihana çektiler. Arkadaşlarından biri sordu: "Lütfen cevap verin bakalım, dahi kime derler?" Atatürk tereddüt etmeden ve kendisinin imtihana çekilmesini yadırgamadan cevap verdi: "Dahi odur ki, ileride herkesin takdir ve kabul ettiği şeyleri, ilk ortaya koyduğu vakit, herkes onlara delilik, der." ( Niyazi Ahmet Banoğlu ) | ||
|
02-09-2007, 11:01 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | VALLAHA BANA DA HER GÖREN DELİ DER... anam dahil... bana deli dediklerin de cevabım hazırdır ama Deli gibi sevmek ruhumuzda var..! gerci benim her zmn herseye cevabım hazırdır da...(işte bu yzden deli diolarya yani DAHİ )işin şakası tabi kimse ATAM gibi olamadı olamaz ...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" Konu ponjacim tarafından (02-09-2007 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |