![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bende tam destek veriyorum sana arkadaşım..elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam.Atatürk' ün bize emanet ettiklerini ya bizler yitiriyoruz ya da başımızdakiler yıkıp geçiyor..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | duyarlılığımız herkese örnek olacaktır inşallah sizlere de sonsuz teşekkür ederim arkadaşlar...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu konunun sabitlenmesini sağlayabilirmi sevgili yöneticilerimiz... Herkes daha dikkatli ve duyarlı olacağı kanısındayım ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım bu dediğini bende düşündüm ancak ilk önce bu konu üzerinde gerekli hassasiyeti sağlamamız ardından kullanıcı adlarıyla ilgili bir kampanya başlatmamızın daha iyi olacağını düşündüm...
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben sizi destekliyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Birine vatanını oluşturan şeyleri koru demek, en kötü küfür ve hakaretten farklı değildir. Bu konu, birine denemez. Herkesin ailesi küçüklükten bu bilinci çocuğuna vermelidir.Vermediyse, büluğ çağlarında aklı başında olan vatandaş, bu bilince koşmalıdır. Arada bir, ecnebi forumları gezerim. Yabancı dil bilmem; ama genelde büyük harfle başlarlar, noktadan sonra büyük harf falan. Yani bu konuda onlara imrenirim biraz. Forumlara yazı yazan; fakat tek amacı, ne demek istediğini anlatmak olan arkadaşları anlıyorum. Dil bilgisi kurallarına uyarak yazı yazmak klavyeyle hem daha zor, hem de zaman alıcı. Benim bu konuda yeğlediğim şu: Eğer yazdığım yazı kalıcı ise, düzgün yazmaya çalışırım. Yani anında mesajlaşma yazılımlarında çokta dil bilgisini kurallarına uymaya gerek yok; ama sizde hakim olmasın ona dikkat. Olaylara genelin baktığından farklı bakarım. Türkçe elden gidiyor, vatan elden gidiyor gibi karamsarlığa itici, moral bozucu şeylere kulak asmayın. Siz yakınınızdakilere gerekenleri aktarın. Elinizden geleni yapın. Onlarda başkalarına aktarır. Yoksa herkes dilci, herkes tarihçi değildir ve olamaz. Son olarak, alfabemizde olan harfler yerine diğer harfleri yeğlenler, hepinizi öpüyorum. Yapmayın bunu. Tamam, onu da kolaya kaçmak için yapıyorsunuz, kimi hoşunuza gidiyor olabilir, kendinizi yaratıcı olarak nitelendirebilirsiniz: ayşe- ayshe. Yok aksine komiksiniz. Her milleti oluşturan unsurlar var ve bunlar bizim çok şeyimiz. Bunlara sahip çıkalım demiyeceğim, bu "su" içmek gibi bir şeydir zaten. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | isteyen bunu da diyebilir dediğin gibi ama bu bir başlangıç sadece... Yoksa o apayrı bir konu olarak ele alınması gereken bir olay olacaktır... Ayrıca dediğine istinaden yöneticilerimizden ricam eğer kullanılmıyorsa kullanıcı adımın hayaldenizi olarak değiştirilmesini istiyorum...
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Üsteki avatarın üstüne tıkla kontrol panalinden Nick değişim talebini seç yöneticilere direk mesaj olarak gidiyor admin ve yardımcı adminler değiştirebilir ancak sanırım eğer değişmezse aktif olan birini yakalarsan özel mesaj ile talepte bulunabilirsin kolay gelsin... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunun için 100 tane mesajım olması gerekiyormuş ... Biraz çalışmam lazım ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |