![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | atamız her zaman doğru yolu bulmuş ve millete öğretmiştir amakim ne kadar ders almış belli, işte o konulardan biri atamız EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ LI işte o kadarrrrrrrrrrrrr ALAYINA İSYANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ | ||
| | |
| | #6 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son zamanlarda en çok tartışılan konulardan biri haline gelen “Atatürk hangi takımı tutuyor” sorusunun cevabı;ATAMIZA EN YAKIN KİŞİDEN İşte Atatürk'ün kızı Ülkü Adatepe ile yaptığımız çok özel söyleşi... SORU: Atatürk gerçekte hangi kulübü destekliyordu. Sanırım bunu en iyi siz bilirsiniz? Ülkü Adatepe: Atatürk o zamanki konumu itibariyle kimi desteklediğini belli etmezdi. Fakat kimisi Beşiktaşlı olduğunu söylerdi, kimisi ise Fenerbahçeli olduğunu söylüyordu. Bana etrafındakilerin çoğunun Beşiktaşlı olduğu anlatılıyordu. Evinin Beşiktaş Kulübü’nün yanında olması bu iddiaları daha da güçlendirir gibi. Bu yüzden sanırım Atatürk Beşiktaşlıydı. Kendisi gerçek bir psikolog gibiydi. Bütünlüğü sağlamak amacıyla bu tip yorumlara pek girmezdi
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben, ölümlü Mustafa Kemal;diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemal'ler ülküsüdür. Ben onu temsil ediyorum.Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa, beni bir Türk anası doğurmadı mı, Türk anaları daha Mustafa Kemal'ler doğurmayacaklar mı? Mutluluk Milletindir, benim değildir .
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
| | #9 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
- Ne mutlu "Türküm" diyene. - Geldikleri gibi giderler. - Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. - Bu millete çok şey öğretebildim ama onlara uşak olmayı bir türlü öğretemedim. - Yurtta sulh, cihanda sulh. - Sizlere saldırmanızı değil, ölmenizi emrediyorum. - Memleketin efendisi hakiki müstahsil olan köylüdür. - Doğruyu söylemekten korkmayınız. - Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir. - Türkiye Cumhuriyeti mutlu, zengin ve muzaffer olacaktır. - Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. - Ordular, ilk hedefiniz Akdenizdir. İleri ! - Büyük hedefimiz, milletimizi en yüksek medeniyet seviyesine ve refaha ulaştırmaktır. - Türkiye Cumhuriyetinin temeli kültürdür. - Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. - Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. - Egemenlik verilmez, alınır. - Egemenlik, kayıtsız şartsız ulusundur. - Milleti kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. - Öğretmenler: Yeni nesiller sizlerin eseri olacaktır. - Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. - Biz Türkler tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz. - Milletimiz davranışlarında ve gayretlerinde sarsılmaz bir bütünlük gösterdiği için başarılı olmuştur
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/ataturk-kosesi/5689-ataturk-kosesi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Atatrk Kesi [Arşiv] - Sayfa 2 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 08-03-2008 22:46 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |