![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Atatürk Köşesi Büyük Beşiktaşlı Mustafa Kemal Atatürk ve Atamız Hakkında Herşey. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #6 | ||
| rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | MUTLAKA OKUMALISINIZ COK GÜZEL BİR TÜRK GENCİNİN ATA'YA HİTABESİ > >>>>>>Sevgili Atam; > >> > >>>>>>Sana bu hitabeyi 33 yaşına girmiş, > >> > >>>>>>Failatün, failatün, failatün,failün ölçü sistemini, > >> > >>>>>>Niagara Şelalesi'nin yükseklik ve debisini, > >> > >>>>>>Yes, it is a pencil demesini, > >> > >>>>>>Deli İbrahim'in küpesini; > >> > >>>>>>Bir bir kafama yerleştirdiler de; > >> > >>>>>>Bana senin insan yönünü anlatmadılar. > >> > >>>>>>Sigara tiryakisi olduğunu, > >> > >>>>>>Rakı içtiğini, > >> > >>>>>>Aşık olduğunu, > >> > >>>>>>Evlendiğini, > >> > >>>>>>Boşandığını, > >> > >>>>>>Kim bilir kaç geceler savaş meydanlarında cesetlere bakıp,için için ağladığını, > >> > >>>>>>Özlemlerini, hasretlerini, > >> > >>>>>>Geleceği kazanmaya dair fikirlerini > >> > >>>>>>Anlatmadılar. > >> > >>>>>>Bana, bize, tüm dünya gençlerine bayram armağan etmiştin. > >> > >>>>>>Armağanını, uygun adım > >> > >>>>>>sol-sağ-sol > >> > >>>>>>sol-sağ-sol Kutladık... > >> > >>>>>>Kaçımızın ayağı su toplamıştı. > >> > >>>>>>Biz bayramlarda bunalan gençlerdik. > >> > >>>>>>( Ne zaman baloda smokinli fotoğrafını görsem, 19Mayıs'lara yanarım.) > >> > >>>>>>Bir yandan; > >> > >>>>>>Heykellerini diktik > >> > >>>>>>Dağa-taşa silüetlerini çizdik, > >> > >>>>>>Her kitaba, her yazıya > >> > >>>>>>Mutlaka senden alıntılar yerleştirdik. > >> > >>>>>>Bir yandan; > >> > >>>>>>Her işin kolayına kaçtık, > >> > >>>>>>Ticarette kazık attık, > >> > >>>>>>Üretim yerine kopyaladık, > >> > >>>>>>Bilimadamlarını sindirdik, > >> > >>>>>>Aydınları yargıladık, > >> > >>>>>>Yoktan yere nice vatan hainleri ürettik, > >> > >>>>>>Çoktan yere nice amaçsız gençler yetistirdik. > >> > >>>>>>Zeki,çevik ve aynı zamanda düzenciydik. > >> > >>>>>>Eğitimi siyasete kurban verdik, > >> > >>>>>>Ekonomiyi siyasete kurban verdik, > >> > >>>>>>Aydınlık olması gereken gelecekleri siyasete kurban verdik. > >> > >>>>>>Varlığımız siyasi emellere armağan oldu... > >> > >>>>>>Benim biricik Atam; > >> > >>>>>>Biz Demokles'in kılıcını sapından değil > >> > >>>>>>Keskin yanından tutmayı marifet bildik. > >> > >>>>>>Senin ruhunu gıdım gıdım içtik, > >> > >>>>>>Tükettik... > >> > >>>>>>Tükettik... > >> > >>>>>>Tükettik... > >> > >>>>>>Dedemden babama, babamdan bana > >> > >>>>>>Politikacı tabiriyle 'enkaz devralmış'bulunmaktayız. > >> > >>>>>>Bu gidişle biz, çocuklarımıza devredecek > >> > >>>>>>Enkaz bile bulamayacağız... > >> > >>>>>>Türk'tük, doğruyduk,çalışkanlığımız şüpheli; > >> > >>>>>>Birinci vazifemiz; Türk istiklalini ve Türk > >>Cumhuriyeti'ni Ilelebet > >> > >>>>>>muhafaza ve müdafaa etmek, > >> > >>>>>>Ülkümüz; > >> > >>>>>>Yükselmek, ileri gitmekti... > >> > >>>>>>Uzun bir yoldu... > >> > >>>>>>Yorucu ve yıpratıcıydı... > >> > >>>>>>Adidas'larımız eskidi, > >> > >>>>>>McDonalds'ta mola verdik. > >> > >>>>>>Belki de 'Bir Türk dünyaya bedeldir' deyişini > >> > >>>>>>Biz 'Her Türk dünyaya bedeldir'anladığımız için > >>emanetini, > >> > >>>>>>1 milyon beş yüzseksen bin kat küçültmeyi becerdik... > >> > >>>>>>Verdiğin en önemli görev: > >> > >>>>>>Bu ahval ve şeriat içinde dahi vazifem > >> > >>>>>>Türk istiklalini ve cumhuriyetini > >> > >>>>>>İlelebet muhafaza ve müdafaa etmektir,bilirim. > >> > >>>>>>Muhtaç olduğum kudretin, > >> > >>>>>>Sana güvenimde mevcut olduğunu belirtir,ellerinden > >>hasretle öperim... > >> > >>>>>> > >> > >>>>>>baştan sonuna kadar okuyanlara teşekkürler sizler gerçek > >>bir > >> > >>>>>>Atatürkçüsünüz bence > >> > >>>>>> > >> > >>>>>>YER: TÜRKİYE > >> > >>>>>>YIL: 1938 > >> > >>>>>>SAAT: 09.05 > >> > >>>>>>ATATÜRK ÖLÜYOR ARADAN ONLARCA YIL GEÇİYOR > >> > >>>>>>YIL: 2007 > >> > >>>>>>ATATÜRK TEKRAR DÜNYAYA GELİYOR... > >> > >>>>>>DOĞRUCA MECLİSE GİDİYOR, > >> > >>>>>>MEMLEKET NASIL YÖNETİLİYOR GÖRMEK İÇİN... > >> > >>>>>>MECLİS KAPISINDA CUMHURBAŞKANI,BAŞBAKAN,DEVLET BAKANLARI > >>KARŞILIYORLAR. > >> > >>>>>>SALONDA EN ÖNE OTURTUYORLAR VE O GÜNKÜ ÜLKE SORULARI > >>TARTIŞILIYOR... > >> > >>>>>>OTURUM BİTİYOR, ATATÜRK Ü MECLİS LOKANTASINA > >>GÖTÜRÜYORLAR, > >> > >>>>>>YEMEKTEN SONRA OTELE GÖTÜRÜP YATIRIYORLAR.... > >> > >>>>>>ERTESİ SABAH OTELDEN ALMAYA GİDİYORLAR, > >> > >>>>>>ATATÜRK ÜN ODASI BOMBOŞ..!! > >> > >>>>>>VE MASANIN ÜZERİNDE BİR KAĞIDA YAZILMIŞ ŞU SÖZLER VAR: > >> > >>>>>>'EFENDİLER... > >> > >>>>>>BEN İSTANBULA GİDİYORUM, > >> > >>>>>>ORDAN BİR VAPURA BİNİP TEKRAR SAMSUNA ÇIKACAĞIM. > >> > >>>>>>ÇÜNKÜ, BU ÜLKENİN BİR KURTULUŞ SAVAŞINA DAHA İHTİYACI > >>VAR...' > >> > >>>>>>BU KADAR ANLAMLI BİRŞEY DAHA YOKTUR SANIRIM > >> > >>>>>>BU ÜLKEMİZ İÇİN... > >> > >>>>>> > >>>>>>UNUTMA; > >> > >>>>>>sen bir TÜRK evladısın... > >> > >>>>>>VE > >> > >>>>>MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR!!! > >> > >>>>>>NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!! (alıntıdır) | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |