![]() |
iki kişinin arasında ki kişisel muhabbeti buraya haber yapan adama sormak lazım lazım bunlar doğal şeyler ben fenerlilere neler demiyorumki |
tuttuğu takım onu ilgilendirir.. yaptığı espriyi kimlerden duymadık ki... |
Elvan sonucta geseli yani bir ezik her ezigin dedgi lafı ciddiye alırsak vay halimize ama bunun TÜrklükle bir alakası yok Elvan her katıldıgı yarısmada TÜrk bayragını gururla dalglandırıyor ;) |
sinirlenme ki üstelemesin senin sinirlendiğini görünce her zaman söyler |
Alıntı:
Sen Beşiktaşıma kurban ol bee,istesen de Beşiktaşlı olamazsın çünkü Beşiktaşlı olunmaz,Beşiktaşlı doğulur!Türkiye'yi madem o kadar seviyosun,bi ingiliz takımından fark yemesi neden o kadar hoşuna gitti???sonuçta Beşiktaşım Türkiyeyi temsil etmiyo muydu şamp. liginde?milli bi sporcu olarak uluslar arası bi karşılaşmada kendi ülkesinin takımını tutması gerekmez miydi?şimdi diyebilirsiniz sen tutuyo musun diye gs ve ya fb yi,ben onlar bizle alay ettikleri için tutmak içimden gelmiyo,ama öyle şeyler yaşanmamış olsaydı,onlar bizi destekleseydi,hem ülke puanı açısından hem de bi Türk takımı olmasından dolayı tutardım. |
elvan'ın da çok umrunda senin onu türk olarak kabul edip etmemen, hey allah'Im ya... |
Onun Türkiye yi sevmesi falan da benim umrumda değil açıkcası...isterse hiç bayrak falan aramasın benim için bu sporcu ölçü değil... |
aman ktü söz kendisinndir oda takımına laf atmış yalakasaray boşverin ya öle dedi die beşiktaş değişmedi ne derse desin en büyük bjk ama ona görede gs bakalm oda gerçek gslimi yoksa bzizim gibi yürektenmi sevio |
Bu röportajın linkini paylaşmanız mümkün müdür? Ne kadar aptalca bir hareket. |
Bu lafı bi febeli sölese, geselide sölese, başbakan yada Olimpiyat birincisi bir Türk sölese de düşüncem hiç deişmez yine aynı kalırdı Ve deişmedi de.O febelilere geselilere hakkındaki düşüncem elvan için de geçerli |
Türkiye`de Saat: 02:37 . |