![]() |
türklükle alakası yokta ayıp etmişş |
ya sacmalamayın en alaka ya ... bu kadar komplekslı gıbı davranmayın,babam mı yedı 8 golu? fener yese dalga gecmıcek mıydınız? |
espirilerine daha dikkat etsin yaparken |
Alıntı:
|
Espiri ucuz ama bu onu hayin yapmaz...! Bizi o duruma düşürenlerden hesap sorulmalı bence... |
Profesyonel bir sporcunun böyle bir gaf yapmasını olgunlukla karşılamak bana çok saçma geldiği için direk terbiyesiz diyeceğim. Tam hatırlayamıyorum ama Emre Aşık olabilir fenerden bir cacık olmaz diyip daha sonra fenere gitmişti. Tümeri hiç saymıyorum zaten. Demek istediğim gün olur devran döner laflarını yersin ondan sonra bu taraftar bana neden böyle yaptı demesin Elvan hanım. Ayrıca en başından beri aslen Türk olmayan kişilerin spor adı altında Türk nüfus kağıdı sahibi olmasına karşıyım ve kabul edemiyorum. Bu evet dünyanın her bir köşesinde böyle olabilir özellikle futbol ve atletizm de ama bana çok yanlış geliyor ahada buyrun örneğide burda. Ayıp!!!!! Ayrıca kendi sporcusuna üstelik daha büyük başarıla imza atmış kendi sporcusuna hiç haketmediği gibi davranan yurdum insanının Elvana bu sahipliğinede anlam verebilmiş değilim. |
Alıntı:
Gonuşma Leiinnnn :D |
elvana kızdım sebebide sen sohbet etmiyorsun röportaj yapıyorsun dikkatli konuşmalısın ama onu koşarken desdeklemiyeceğim anlamına gelmez sonuçta bir tane beşiktaşlı olmasa bile milli takımı desdekliyoruz semihin attığı gole seviniyoruz ardanın attığı şutla heyacanlanıyoruz milli duygu ayrıdır ama bu elvanın yaptığı terbiyesizliğide yok saymaz yaptığı terbiyesizliktir gs 6 ydiğimaçtan sonrada fbliler için 6s oldu diyormu kimse ona.her takımın kötü günleri olur tıpki atletler gibi hele bir spocu bunu bilemiyorsa yazıktır 3 gün sonra kötü koşup çok kötü bir yarış koşarsa kendisiyle dalga geçilmesini isteyecekmi ben o beşiktaşlının yerinde olsam bunları söylerdim oturturdum poposunun üstüne |
Alıntı:
|
Dememesi lazım ama demiş, fazla abartmamak lazım...8 taneyi yemişiz sonuçta, bundan sonra olacak şeylere de katlanalım bi zahmet, fazla ağır olmadıkça tabii, bununda fazla ağır olduğunu düşünmüyorum... |
Türkiye`de Saat: 08:53 . |