|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
28-05-2007, 15:03 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 25 |
Eto'o Liverpool'a hayran Barcelonalı yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Liverpool'da oynamanın 'mükemmel bir şey' olacağını belirtti. Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez'in 'yıldız transferi' sözünden sonra kendisini istediğini belirtmesine rağmen, önümüzdeki yıl İngiltere'ye transfer olması beklenmeyen Eto'o, KOP tribününün önünde oynamanın harika bir duygu olacağı söyledi. Kamerunlu futbolcu yaptığı açıklamada, "Liverpool'un en büyük özelliği takım ruhu. Fakat benim için, Liverpool'un maçlarını kazanmasını sağlayan şey taraftarlarıdır. Onlar gerçekten inanılmaz. Her oyuncu, arkalarından kendilerine sürekli destek olan böyle bir taraftar grubu ister. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Anfield'ta oynadım o yüzden onların ne kadar muhteşem olduğunu çok iyi biliyorum. Onların önünde oynamak harika olurdu ama önümüzdeki iki yıl içinde ne olacağını gerçekten bilmiyorum. tek bildiğim Barcelona'daki yaşamın her geçen yıl daha da zorlaştığı" diye konuştu. Frank Rijkaard'la araları iyi olmamasına rağmen önümüzdeki yıl da Barcelona'da kalacağını açıklayan Eto'o, İspanya ile İngiltere arasındaki en büyük farkın taraftarlar olduğunu da dile getirdi. Samuel Eto'o, "İngiltere'deki taraftarların, takımlarının arkalarında olmalarını seviyorum. Mentaliteleri çok farklı. Çok pozitifler. İspanya'da ise bunun tam tersi. İşte en büyük fark bu" diye sözlerini tamamladı. 28.05.2007 Kaynak : Sporx.com dış haberler | ||
|
28-05-2007, 15:52 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | büyüsün inönüyede gelir nasıl bir duygu olduğunu görür
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |