![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | G.Canaria Zaferi Sonrası Açıklamalar 18.01.2007 22:02 Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız’ın Gran Canaria zaferinin ardından İdari ve Teknik Kadromuz şu açıklamaları yaptılar: Basketbol Komitesi Başkanımız Yahya Kemal Gençer: “Geçen sene Bayan Basketbol Takımımız, bu kupaya son periyotta veda etmişti. Bizim oturmuş bir takımımız var. Yıllardır bu takımı çalıştıran bir Coachumuz var. Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören döneminde basketbola çok önemli yatırımlar yaptık. Bunların meyvesini de toplamaya başladık. Bu yıl da toplamaya devam ediyoruz. Bir Avrupa takımını yenmek ve bu heyecanı buraya taşımak önemliydi. Bunun gururunu da sevincini de bu akşam bütün Camiamız'la paylaştık. Önümüzde daha bir çok maçımız var. Bu ekip bundan sonra daha çok başarılara imza atacaktır.” Basketbol Şube Kaptanımız Şenol Demirağ: “Bence çok büyük bir başarıya imza attık. 17 sayı geriden gelip 18 sayılık farkı yakalamak Beşiktaş takımına yakışır bir başarıydı. Beşiktaş, Gran Canaria’dan çok büyük bir takım. Taraftarlarımıza da teşekkürü bir borç biliyorum. Onların katkısıyla bu turu geçtik. Başından beri Şampiyon olacağız diyoruz. Umarım o günleri de görürüz. Buradan bütün takım oyuncularımızı, idari ve teknik kadronun hepsini kutluyorum. Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören’e de verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ederim.” Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı Coachumuz Aziz Akkaya: “İyi bir ekibiz; ben sürekli aynı şeyi söylüyorum. Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulumuz’a çok teşekkür ediyoruz. Ne istediysek yaptılar ve bizden desteklerini esirgemediler. Onlara karşı mahçuptum. Avrupa’da Şampiyonluk hedefi ile yola çıktık. Bu takıma elenseydik yazık olurdu. 16 saatlik bir yolculuğun ardından oradaki maçı oynamıştık. Karşı takım hakkında bilgi edinince de çok iyi müdafaa yaptık. Takımımız, çok inandı, çok iyi mücadele etti. Buraya kadar gelen ve bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. On yedi sayı fark olmasına rağmen bizden desteklerini esirgemediler. Sabrın sonu selamettir derler. Biz de sabredip sabrın sonunda Şampiyon olacağız. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Hafta içinde hepsi çok özverili çalıştılar, çok inandılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum.”
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
asi ruh ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tbrklerrrr | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |