![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İ.Mansız ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Olur tabi.Hatta şampiyonlar ligi kupasını getirir bize.Az önce ligtvden geçen sene antebin attığı gollerin tamamını seyrettim.Aslında emindim ama belki göremediğim bişey vardır diye birkez daha bütün sezon maçlarının gollerini izledim.Birkaç iyi golü var ama bu bize yetmez.Şimdiden söylüyorum kimse fazla beklentilere girmesin buda demirörenin birbaşka kazığı.Büyük fiyaskoya hazırlıklı olun derim.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gs nin fb nin topçularını yıldız sanıp bizim gerçek yıldızlarımızı hor görenler için : Video Haber: Rodrigo Tabata’nın Santos’taki golleri | Futbolistan.net bu tür futbolcular büyük kulupler içindir ona rağmen antepi bile tek taşıdı .. eminim santostaki performansını buradada sürdürür ortasahamı forvetmi belli değil 127 maç 72 gol wow !
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş' a gelmeden önce Ahmet Hassan' da süper futbol oynuyordu. Bize geldikten sonra ikinci yarıda oyuna girebilen biri oldu. Zaten söndü gitti. İnşallah Tabata böyle olmaz. 2 hafta sonra büyük maç var. Hoffffff... ![]()
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
| | |
| | #9 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | mutlaka faydalı olacaktır defans dörtlüsü artı ernst ve fink var.. o yüzden geriyi düşünmeden rahatlıkla oynar ve faydalı olur.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |