![]() |
hayal kırıklığı yabancılarımız evet burada hayal kırıklığı yabancılarımızı oylayalım arkadaşlar benim hatırladıklarım bunlar siz de sonuna eklerseniz sevinirim eski günleri yad ederiz, çoğunu unutmuş olanlar vardır hakkaten yahu bunlarda gelip geçti bizim takımdan, buraya amaral, nartallo gibi oyuncularımızı kasten almadım çünkü onların zaman zaman faydalı olduğunu en azından sevildiğine şahit oldum ama şu yukardakilerden iyi bir şey hiç hatırlamıyorum hele manessaro ile marinho forma dahi giymemişti galiba |
neydi o rus bi tane vardı ya sağ kanatta oynayan kıvırcık saçlı asıl oydu en büyük hayal kırıklığı |
khlestov mu hahaha son zamanlara kadar takımda en fazla kalan yabancı oyunculardandı o ben de sevmezdim ama antrönörlerin değişmeziydi |
ben buradakilerin yarısını tanımıyorum...:D |
ah ah bi de pisadam letckov vardı ama o iyi futbolcuydu sadece futbolu bırakmak istediğinde geldi bize bi çalım attı gitti bize, adam otelci olduydu sonrasında |
abi ben tanıdıma verdim maksat yabancıya gitmesin oyumuz:D |
thomas hengen bence :D |
Juan FRaN zaragozada manyak oynuyo ama bizde sahada yok gibiydi. |
abi yaşınız 30a yakın da hatırlamıyorsanız hiçbirini basın gitsin hepsine, genç arkadaşlarımız; yahu bir ikisini hatırlarsınız be yau |
bazılarını sizlere hatırlatmaya çalışacağım arkadaşlar Peter Kjaer: Beşiktaş’a 36 yaşındayken Danimarka’nın 1.lig takımlarından Silkeborg IF’dan transfer edilmişti. Daha sonra İskoçya’nın Aberdeen Takımına transfer edildi. En son Danimarka’da bir spor kanalında sunuculuk yapıyordu.. 5 Kasım 1965 doğumlu oyuncu o dönem Beşiktaş başkanı Serdar Bilgili’den 2 yaş küçüktü.. |
abi nartallo vardı rezil ederdi bizi çok sakardı yahu inzaghi ve gökhan güleci karıştır üstüne biraz uzun kıvırcık saç koy ve sakarlık katsayısını 3 e çıkar al sana Osvaldo Nartallo |
Marius Maldarasanu: 19 Nisan 1975’de doğan oyuncu RapidBükreş’den transfer edilmişti. 2002-2003 sezonunda transfer edilmişti. Maldarasanu sadece ligde İstanbulspor, Trabzonspor ve Kocaelispor, kupada ise Gençlerbirliği’ne karşı oynamıştı |
maldrasanu bence...adamda 2 metre boy wardı bide ön liberoydu flt sıfırdı...:D...ztn 2-3 maç oynayıp giti... bide kjaer wardı oda ilk maçına çıkmışdı hiç unutmam bi bakdım kalede bi yabancı isminide okunmuodu kemal kim diodum yaw:D...sora da o maç 2-2 bitmişdi şutlanmışdı...bide maç sonu deişdiki hayatımın en güzel maçı die:D... |
Alıntı:
bnm tek tanıdıım o :D şimdi diğerlerine çamur atmamak lazım :D |
JuanFran:DÖzellikle abim çok şey beklerdi:D |
Stavrum.Geldiğinde shevoya benziyor inş. onun gibi golcüdür dedim.Adam gol atma özürlü çıktı. |
Alıntı:
|
Peter Kjaer ve Juan Fran' ı biliyorum. Juan Fran' dan ümitliydim yakışıklıydıda :D:D Fos çıktılar ne yazık:D:D |
TOPIC YUKARI |
Alıntı:
|
tabi ki juan fran |
TOPİC YUKARI |
Alıntı:
|
HEHE ANKETLER KAYBOLMASIN DİYE TIPKI ZEKA SORULARININ AKIBETİNE UĞRUYORLAR |
valla sadece franı hatırlıyorum onuda en feci olarak gördüm |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya bir de şey vardı, adı neydi yaaa, hani Müslüm Gürses'e benziyordu :D :D |
Gordon Milne döneminde Walsh ile gelen bi Wilson vardı hatırlıyor musunuz? O da tam bi hayalkırıklığı idi, o zamanlar çok küçüktüm ama hatırlıyorum. Bir de Nijerya'lı Ohen vardı. Adam tam bi kalastı yaaa :D :D |
müslüm baba amaral dı evet çok dağınık bir oyuncuydu ama taraftar bayıldı adama ohene gelince bence o kadar da kötü değildi yalnız basın sevmemişti yanlış hatırlamıyorsam ligde 9-10 gol atmıştı wilson, walsh dönemin yabancı transferlerine göre normal oyunculardı yaşları biraz ileriydi galiba, mesele zeyer'i hatırlayanınız var mı? Kalecimiz jaroslav bako vardı, yakın zamanlarda da iankov, del solar biraz daha yakın zamanda oliver schaffer vardı, hemen hemen hepsi silindi gitti çoğumuzun hafızasından, hatta marinho ya oy veren dahi olmamış bir tek hazırlık maçında oynayıp gitmişti |
Juanfrann yaptimm ben:( |
tabiki JUAN FRAN |
valla maldaraşanu deidm komik adamdı 100. yılda tek maç yapmadan şampiyonluk partisinde en çok coşanlardan biriydi :D |
Bir de bi İtalyan golcü getirmiştik, Scala zamanındaydı sanırım. Hazırlık maçlarında oynayıp beğenilmemiş geri gönderilmişti. Adı neydi yaaa? İki kelimeden oluşuyordu. Del Piero gibi iki kelimeden hatırlayamadım bak yaaa :D |
di napoli onun transferi resmiyet kazanmamıştı burdakiler resmen futbolcumuz oldular |
khlestov bence kaliteliydi.benim hatırladıklarımdan osvaldo nartallo çok komikti.:)yazık ne adamlar geldi bu takıma.kaldı ki yabancılara inmemize gerek yok yerli oyuncularda var bunlar gibi.mesela vanspordan alınan erkan,şuanki burak,şekerspordan alınan birkaç oyuncu vardı vs... |
erkana laf söyletmem hala izliyorum bazen nostalji futbol kuşağında, dediğin gibi bir oyuncu değil o |
bu arada en iyisini asparagas yapmış, hepsine de basmış mührü helal vallahi |
Peter Kjaer, Danimarka hariç bence HEPSİ başta da süleyman youla ve ailton ! |
Türkiye`de Saat: 22:22 . |