![]() |
rüştü |
!!!!!!!!Hakan!!!!!!!! |
bence rustu tartismasiz |
tabiki hakan hep destek tam destek |
bence 2side kötü ama rüştü en azından tecrübeli... |
hakan tabikii dee |
NE HAKANI YHA:@ FB MAÇINDA LİVERPOLL MAÇINDA GÖRDÜK İZLEDİK HAKANIDA TECRÜBELİ KALECİ RÜŞTÜ BENCE...!!! |
BİR SÜRELİĞİNE RÜŞTÜ NÜN KALEYE GEÇMESİ HER AÇIDAN DAHA MANTIKLI OLUR |
ikiside değil yeni bir kaleci hakan her topu elinden kaçırıyor rüştü yaşlı runje kalsaydı keşke |
yha hakanı gördük liverpool maçında 8 tane yedi tmm belki adamlar ii oynadılar ama o kadrda yinmeski be dayı bnce rüştü |
yha aslında biz slklık ettik yha gül gibi cordoba vardı gönderdk adam sperdi yha |
RÜŞTÜ bnce..hakan ii kaleci ama yaptıgı hatalar yuzunden cok gol yıyoruz.. |
kazık bir soru bu ya :D hakan daha yeni yeni ısınıyor beşiktaşa rüştüde senelerin tecrübesi tecrübeye göre bakarsak rüştü derim tabi... atletik fiziki olarak bakarsak ta hakan derim... Ama rüştü her zaman iyi bulduğum bir kaleci türkiyde en cok onu begeniyorum üstüne yok bence rüştü diyorum abi |
rüstu |
bence 2 tane formda kalecimiz yoq 2 tane formda olmayan kalecimiz var...Rüştü tecrübe ve güvene sahip oyüzden daha iyi... |
rüstü isin piri bence cok eksigi var hakanin cok ekmek yemesi lazim :D:D::D bugun marsilya macinda o kalede olsaydi kac tane yemistik valla |
nihat kahveciiiii |
rüştü yılların kalecisi tecrübeli hakan daha onn yanıda yni doğmuş bebek gibi rüştünn hakkını yemeyelim arkadaşlar en iyisi o bnce |
hakan die düşünüyorum |
bence rüştü çünkü hakan çok gol yiyor yani rüştü onun kadar yemiyor |
rüştü tabi..hakan liwerpol maçından sonra bütün şansını yedi |
bence hakanın üstünde durulmalı.. |
hakan tabii ki. |
hakan diyeceğim ama yan topları cok zayıf bide topu elinden kaçırması yokmu uyuz ediyor beni rüştüye bir türlü alışamadım yani kabullenemedim yani ikiside değil |
Alıntı:
|
Bence Rüştü olamalı Hakan topu elinden çok kaçırıyo adamıda kahrediyor |
hakan |
Rüştü |
sdsad |
rüstü bence kesin girmeli kaleye hakan da cok yetenekli |
murat sahin de süper bir kaleci |
RÜSTÜ olsun. hakan batırdı bizi .. |
yanı rustu ıle hakan aynı cumlede bıle gecmemelı tabıkı de Rustu hakan fıyasko |
HAKAN ARIKAAAAN !!!!!! |
rüştü |
tecrübesiyle rüştü reçber |
ikiside tam bir bomba ama rüştü derim ben |
bence Hakan çünkü genç ve şans verilmesi gerek |
rüştü hakan çok kolay hata yapıyo |
ikisi de güven vermiyo ama tercih yapmak gerekiyorsa hakan diyorum rüştü bu işte bundan daha iyi olamaz ama hakan ısrar edilirse olabilir |
Türkiye`de Saat: 19:22 . |