![]() |
rüştü |
ben yorum yapmak için biraz geç kalmışım ama dayanamayacağım :) bence şu anda kesinlike rüştü olmalı. hakanın daha pişmesi gerek, henüz çok tecrübesiz ve çok hata yapıyor.. |
artık hakana güvenilmeli ve kale ona emanet edilmeli |
hakan...hatta rüştü gönderilmeli..bir Türk daha alınmalı Hakan'ın yedeği olarak...kendini hergün geliştiren refleksleri çok iyi olan bir kaleci... |
bence rustu ben hakanı hıc bengenmıyorum bır kalecı topu ıkıleyemez abıcım hep yedıgımız goller onun sayesınde gelen topu ılk hamlede tutması lazım!!! |
Hocamız bilir en iyisini. İkisinden de faydalanması en makbulu ve yapıyor sanıyorum bunu da. |
Tecrübesine dayanarak rüştü diyorum.Hakan'ın prikolojisi bozuk olduğu için formunda değil.. |
rüştü::S |
Bence Rüştü Tecrübeli Ve Son Günlerde Yaşına Rağmen Eski Formuna Biraz Olsun Dönmüş Gibi |
kesinlikle HAKAN Adam GiBi AdaM ErTuĞRuL SaĞLaM.... |
Tartışmasız Rüştü...,Hakan a iyi kaleci ama daha pişecek. |
tartışmasız rüştü |
Tecrübe bakımında tabiki tartışmasız rüştü ama ileriye dönük bakarsak hakan olmalı 10 15 sene kaleci sorunumuz olmayabilir hakan iyi oynarsa |
hakan hakan hakan.....!!!!!!! |
Rüştü |
Bardağın dolu tarafına bakarsak , 2 Tane onbirde oynamaya hazır kalecimiz var , bu her takıma nasip olmaz |
banko rüştü |
BENCE HAKAN ÇÜNKÜ ONA FAZLA FIRSAT VERİLMEDİ BENCE O GERÇEK KARTALLARDAN VE BİZİM ONADA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM |
HAKANI PİŞİRMEK BİZİM GÖREVİMİZ EĞER O OYNAMAZSA NASIL PİŞECEK ???????????** |
Bence kesinlikle Rüştüüü |
ikisi de ii ama bence kaleye hakan gecmeli :D |
rüştü tecrübeli ama hakanda bu sezon rüştüden bayağı şey öğrendim demiş inş yararlı olur beşiktaşımızaa |
hakan |
Rüştü.. |
Rü$tünün miladı doldu bir çok eksiğine rağmen Hakan... |
c şıkkı yok mu:) |
ikiside değil ama kötünün iyisi rüştü hakan ayakları ile uçuyor bazen topa biraz daha çalışmalı nerde cordoba nerde bunlar zafer bile bunlardan iyiydi |
hakan |
bu sene en korktuğum bölge kalemiz hakanın morali bozuk gibi rüştüde güven vermiyor bana |
Geçen sene çok hata yaptı Hakan. Ona verilen şansı hiç iyi kullanamadı.. O hataları olmasa bugün Türkiyenin en iyi kalecisiydi..Bana göre eksiklerini kapatırsa yine öyle ama Ertuğrul pek güvenemicek gibi bu sezon da..Rüştü bu sezon da oynasın bakim seneye bakarlar bi hal çaresine inş:) |
Rüştü |
rüştü. |
Rüştü bence de. |
bence ikiside değil çünkü rüştüyü Almanya maçında gördük hakanıda zaten tanıyoruz o yüzden bizim çok iyi bir kaleciye ihtiyacımız var |
Pafdakine sans verilsin.. |
hakan olmalı beşiktaş en başta ramazana yazık etti.biraz şans verilse şimdi tecrübeli bir kalecimiz olacaktı |
Rüştü! |
uzun zaman kaleci sıkıntısı çekmek istemiyorsak kesinlikle Hakan olmalı belki Rüştünün bu yaşlara kadar kazanamadığı tecrübeyi kazanır (rüştüye tecrübeli diyolar ama ben onun yaptıklarını geri pası taca atmalarını, zamanlama hatalarını, uzaktan yediği komik golleri amatörde görmedim ) |
duran toplarda rüştü hareketli toplarda hakan :D yani sonuç bence hakan |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:58 . |