![]() |
kleberson tabiki dünya kupası kaldırmış adam.. |
Alıntı:
burada kariyer onemli degil sadece begendigin..Pascal'in kariyeri nasil ???? |
pascalın kariyeride zararlarıda tartışılır bence... |
Bende Hiç Yazilmayanlari Yazmak Istedim.onlarda Bu Formayi Terletti. 1.münch (beşiktaşa Gelmiş En Faydali Yabancidir Bence) 2.nartallo 3.shorunmu 4.ohen 5.khlestov Not:100.yil Formamizdan Kopya çekebiliriz. :) |
pascal nouma, daniel amokachi, markus münch, madida, kuntz, john carew, cordoba, amaral, kleberson, ronaldo, zago ilk olarak bunlar geliyo aklıma |
amokachi,ronaldo,münch,giunti,pascal |
Alıntı:
|
Herşey tamam da juanfran niye o listede anlamış değilim?Hem de pancu zago..vb yokken |
pascal Nouma Daniel Amokachi Carlos Alberto Zago Guiaro Ronaldo Markus Münch John Carew Fani Madida "ilk Etapta Aklima Gelenler Bunlar .sizlerin De Yorumlarinizi Bekliyorum." walla ben fikrimi yazdım sonra onu ankete çevirmişler ve fran ı eklemişler benim amacım tek bir kişi seçmek değildi .. |
Listede yok ama DEL SOLAR tek gecerim... |
1-pascal nouma 2-amokachi 3-kleberson 4-kuntz 5-carew 6-ronaldo 7-münch 8-leckhov 9-karhan 10-zago 11-giunti |
1. Kuntz 2. Ferdinand 3. Walsh (Son 16 yıl oluyor ama) |
Pancuuuuuu |
ya pascal nouma gibi varmı bakın bi şuna |
nouma munch bence super 2 liydiler kartalda yıllardır ole solak gormedik pascalın tam kafasına el yle koymus gibi orta yapıordu adam zago kuntz |
Daniel Amokachi beşiktaşa acayip yararlı olmuş bı sporcuy du o yuzden bence aralarındaki en ayrıcalıklı isin |
bı de hatırlarmısınız bilmem ama şeker begoviç vardı oynadıgı sezonlarda beşiktaşa çok sey verdi |
ronoldo bence bu ankette çok önemli bir futbolco unutulmuş ben ronoldo nun adını görmek isterdim onun kalbimizdeki yeri başka bence 1-2 kadıköy |
şekerbegoviç-amokachı-nouma guınti-zago |
1.pascal 2.carew 3.amokachi 4.münch 5.kleberson 6.ferdinand 7.kuntz 8.zago 9.ronaldo 10.cordoba 11.riquelme |
Alıntı:
riqulme ????:confused: :confused: :confused: |
Pascal Nouma , Daniel Amokachi , Fani Madida , Stephan Kuntz , Carlos Alberto Zago. |
1-)Pascal Nouma 2-)A. Carlos Zago 3-)Less Ferdinand |
arkadaşlar bişey farkettim biz çok özel bi taraftarız,diğer takımlar önceki futbolcularını hiç hatırlamıyorlar bile,ne mutlu bize,nede olsa içimizde daima sevgi var,benim sıram şöyle; 1-AMOKACHİ 2-PASCAL NOUMA 3-FERDINAND 4-KLEBERSON |
guinti yokmu abi ya sıralamayamı giremedi |
1 Ferdinand 2 Ronaldo 3 Giunti |
juanfran'ın ne işi var bu ankete onun nesini sevmiş olabiliriki adamlar hala gülüyorlar nasıl dolandırdık sizi diye |
1-Daniel Amokachi 2-Fani Madida 3-Les Ferdinand 4-Sekerbegovic 5-Mitar Mrkela 6-Pascal Nouma 7-Federico Giunti ... .. .. .. Son-2- Zeyer Son-1- MacDonald Son- Zalad |
valla ben karhanı hala ıstıorum.. nouma unutulmaz futbolcumuz hala bjk sewdasıyla anılıo .:P bırde carew gercekten aktkıları bulundu tesekkurler hepsıne |
PASCAL NOUMAAAAAA |
pascal pascal pascal pascal noumaaa fransada doğdu beşiktaşlı oldu helal olsun sana pascaaaal noumaaaaa |
arkadaşlar valla şaka gibi gelecek ama ben de her BJK li gibi Pascal ımızı birinci sıraya koyuyorum ama Juanfran a ayrı bir sempatim var. Nedenini bilmiyorum ama adam bana çok iyi futbolcuymuş gibi geliyordu. |
pascalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllll noumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa |
nouma, münch, amokachi, madida, zago ve kuntz(kalsaydı biraz daha) |
Gunti! keske kalsaydi. |
Cordoba bence müthiş bi kaleci çok seviyorum Nouma fazla söze gerek yok Münch hatırladıgım Beşiktaş a gelen en iyi kanat adamı zaten ondan sonra kanatlarımız hiç iyi olmadı Guinti, Amolachi, Karhan, Ronaldo Zago bide danimarkalı bi kaleci almıştık hatırlarsanız adı aklıma gelmedi onun yeride çok ayrıdır bende :) |
1.pascal nouma (her zaman bır numara) 2.john carew (bana gore ıkı numara) 3.amokachi (yerı hiç degişmedi) |
1 kisi juanfrana vermis , kimdir merak ediyorum :) |
bence 1:nouma 2:ronaldo 3:amokachi 4:zago 5:ferdinand |
http://www.fctwente.nl/images/clubin...en/mrkela1.jpg |
| Türkiye`de Saat: 09:22 . |