![]() |
1 - kleberson 2-nouma 3-ronaldo 4-runje çok iyi tanıdığım bi kaleci çok maçını izledim 5-ferdinand |
tabi ki her zaman her yerde en büyük NOUMA ama ben oyunculuk olarak amokachi diorum ;) |
nouma giunti ferdi amokachi |
1-pascal 2-kleberson 3-Markus Münch 4-kuntz 5-Daniel Amokachi 6-ronaldo |
herkese selmalar bence Beşiktaşımıza gelen gelmiş geçmiş en güzel futbolcu Carew dir onun değerini kime bilemedi |
vallaha bence de beşiktaşa gelmiş gecmiş en iyi oyuncu pascal nouma dır bence o adamdan baskası yalan ama nedense hala onun tarzinda bir futbolcu bulamadık hastayım o adama ya bu arada (guinti ) (zago)(g.ronaldo) olsun bu tarz futbulcu bulunamaz saygılar Eğer birgün.... Güneşin bile buz tuttugu bir yerde Yanan bir ateş görürsen Bilki senin için yanan bedenimdir KaRaKaRTaLıM sana canım feda |
Daniel Amokachi Pascal Nouma Fani Madida Marcus Münch Federico Guinti En Iyi Beşim Benim. |
PASCAL NOUMAAAAAAAA tabiki adam halen Besiktasli. |
Aimar, eger gelirse tabi :D:D |
bence besiktaşa gelmiş en buyuk yabancı oyuncu ferdinand'dır |
benim listem 1.pascal Nouma 2.John Carew |
kalecimiz mrmiç ve cordoba niye yazılmamış listeye ayıp olmuş vallahi |
amokachi,nouma,münch,ronaldo,kleberson |
haa bide cordoba |
daniel amokachi fani madida les ferdinand ronaldo zago pascal nouma münch |
onu unuttuk cordoba var bide |
işte benim listem: 1 - Pascal Nouma 2- Fani Madida 3 - Daniel Amokachi 4 - Oscar Cordoba 5- Les Ferdinant |
stephen kuntz !!! |
Nartallo Walsh Ohen Amaral Aumann ((((((((()))))))))) |
taraftarın sevgilisi tabi ki pascalll |
1.nouma 2.amokachi 3.carew 4.ferdinand |
pascal dan başka kim olabilirki, aşk bu aşk |
ferdinand dönemini amcam izlemiş onu çok beğeniyo ama bn pascal nouma we carew keşke carew geri alınsaaaaa |
Daniel Amokachi Pascal Nouma Les Ferdinand Stefan Kuntz Antonio Carlos Zago Ronaldo Guiaro Federico Giunti Daniel Pancu Markus Münch Fani Madida John Carew Marijan Mrmic Oscar Cordoba |
jose kleberson pascal nouma amokachi ferdinand ve mirkela diye inanilmaz bir sol kanat oyuncumuz vardi ve sadece sirp oldugu icin takimdan gonderildi tr liginin gelmis gecmis en iyi sol kanat oyuncusuydu |
tabi ki PASCAL NOUMAA!!! |
tabi ki PASCAL NOUMA!!! |
nouma ve amakachi bence .. |
pascal nouma Daniel Amokkachi john Carew |
Baş Harfini Soyluyoruuuum Tabiki Pascallll21! |
bncede pascal gereqse sempatiligyle gerekse oyun tarzıyla bnm de birincim o.onun dısında zago ronaldo amokkachi |
------------ oscar cordoba ------------ f.madida---g.ronaldo--c.zago--m.münch ----------- f.giunti ----------- a.hassan --- j.kleberson ---- d.amokachi ----- p.nouma -- l.ferdinand ----- yedekler : m.mrmiç , karhan, mrkela , ronny johnsen , del solar , pancu , j.carew işte son yıllardaki yabancıların 18 kişilk kadrosu bu,tabi şimdiye kadar. bana göre çok güzel bi kadro oldu :):):) |
Favorim asla değişmeyecek. 1)PASCAL NOUMA 2)DANIEL AMOKACHI 3)JOHN CAREW 4)ANTONIO CARLOS ZAGO 5)GUIARO RONALDO 6)FEDERICO GIUNTI 7)MARKUS MÜNCH 8)IVAYLO YANKOV |
1- amokachiiiiiiiii 2-les ferdinand 3-pascal 4-kleberson 5-fani madida |
p nouma amokhachi carew kleberson |
nouma yi zaten tek gecerim. digerleri: 2.Amokachi 3.Kleberson 4.Carew 5.Madida |
benim listem şöyle 1-Pascal 2-Klebrson 3-Carew 4-Ferdinand 5-Amokachi |
inşallah delgado kleberson runje nobre bobo deriz yıllar sonra |
nouma adamım yaaaa adam oynamasa bile endamı yeterdi allah razı olsun ondan cnm bnm yaaaa |
1. Pascal Nouma 2. Amokachi 3. Kleberson 4. Carew 5. Stefan Kuntz (Listede Yok Ama olsun) |
Türkiye`de Saat: 02:29 . |