![]() |
noumamokachi |
Juanfran demis iki kisi.. ilginc.. |
carew pascal delgado |
Alıntı:
|
pascal Amokachi |
pascal nouma |
pascal nouma |
Bu arada mırmiç 'de unutulmasın... |
amokachi ve nouma unutlumaz |
1)pascal 2)pascal 3)pascal |
NOUMA Daniel Amokachi John Carew |
Pascal Nouma Amokachı Ricardinho Carew |
Pascal Nouma |
pascal besiktastan bi parca |
Pascal Nouma elbette.Juanfran aralarinda en kötüsüydü acik ara. |
forza NOUMA |
amokachi pascal ferdinand |
1 - Pascal Nouma 2- Pascal Nouma 3 - Pascal Nouma |
bu listede olmayan ronaldo guiaro, carlos antonio zago, federico giunti, stefan kuntz ve şampiyon kalecimiz reinar aumannı ve trabzona attığı voleyi hala hatırladığım ama aynı zamanda büyük kazık yeyip otelci yaptığımız letckovu da hatırlatmak isterim |
Pascal ve amokachi.Bide listede olmayan guinti. |
amokachi paskal münch ferdinand zago |
1-Amokachi 2-Pascal 3-Carew 4-Münch Ferdinand' ı hatırlamıyorum maalesef, diğerleri de pek iz bırakmadı. |
TOPİC YUKARI |
1- Nouma 2 - Ferdinand 3 - Giunti 4 - Amokachi 5 - Madida 6 - TELLOOOOO Özellikle Ferdinand2ın Kahramanmaraşspor'u 7-0 yendiğimiz bi maçta attığı bi gol var ki jeneriklik, ceza sahası dışından kafayla atmıştı golu, topun hızı hala gözümün önünde! |
Alıntı:
|
hani daniel pancuu:( |
tabikide john carew |
pascala ölürüm ben yaa münch de bi başkaydı. ama şıklarda juanfrana anlam veremedim... |
pascal nouma tabiikide. |
Pascal Nouma tabikidee... |
fani madida stefan kuntz pascal nouma panter mrmiç zladko yankov amokachi cordoba zago ronaldo guinti |
Pascal Nouma |
arkadaşım vallaha verdığın isimler arasında kotu yokki ama ben FEDERICO GUINTI herzaman takımımda olsun isterdım... |
1- pascal 2- amokachi... |
pascal nouma ve amokachi |
Alıntı:
|
tabiki pascallllll |
aşk olsun pancu yu yazmamıssınız yaa :) pascal diyeyim hadi :) |
ben gerçek beşiktaşlı gibi oynayan tam anlamıyla ruhunu beşiktaşa vermiş 1.PASCAL NOUMA 2: DANİEL AMAKACHİ 3: TELLO |
bnce yüzüncü yıl takımındaki her yabancı iyiydi. zago-ronaldo-pancu-özellikle guintinin yeri hala doldurulamamıştır. tabi birde en zeki oyunculardan ahmed hassan. attığı bir golden sonra kafasını göstererek sevinmesi süperdi.. tabii ki efsane oyuncu pascal nouma yı sevmeyen yoktur :laugh: |
Türkiye`de Saat: 16:13 . |