|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
08-11-2008, 12:20 | #1 | ||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 |
Vizyon Tarihi : 24 Ekim 2008 Yönetmen : Tolga Örnek Tür : Dram / Tarih Senaryo : Tolga Örnek, Murat Dişli Görüntü Yön. : Hasan Gergin Müzik : Demir Demirkan Yapım : 2008, Türkiye Oyuncular :Halit Ergenç, Uğur Polat, Onur Ünsal, Vahide Gördüm, Serhat Tutumluer, Selçuk Yöntem, Taner Birsel, Ali Düşenkalkar, Altan Gördüm, Sait Genay Dönemin Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel, yerli üretim bir otomobil yapılmasını emreder ve görevin TCDD işletmesine verildiğini açıklar. Bu iş için görevlendirilen 23 mühendisin önünde bu otomobili yapmak için Cumhuriyet Bayramı' na kadar yalnızca 130 gün vardır. Türkiyenin ilk yerli otomobili olacak eserin adı da konmuştur: Devrim Türkiye'nin ilk yerli otomobilini üretmek için 23 mühendis, kariyerlerini ve aile hayatlarını riske atarak zamanla, yoklukla, politikayla, karşılarına çıkan sayısız engelle baş etmek zorunda kalırlar. | ||
|
10-11-2008, 09:48 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | buda güsel bir filme benziyoo eskilere gitmek için harika bir fırsat tesekkürler gökhan krdsm . . . | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |