|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
17-01-2009, 16:26 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 25 |
AROG nedeniyle çeşitli eleştiriler alan Cem Yılmaz, 'Ben film izlemiyorum, yapıyorum' dedi. Filmden sonra kimi kesimler tarafından ağır eleştirilen Cem Yılmaz, beğenmediklerini ya da beklediklerini bulamadıklarını söyleyen kesime de göndermeler yaparak şöyle konuştu: Televizyon gazetesinin haberine göre Yılmaz: "Beklenti diye bir şey uyduruyorlar. Peki benim beklentilerim ne olacak? Hiç bir zaman profesyonel komik diye anılmak gibi bir sevdam yok. Bir film yapmak vardır, bir de izlemek vardır. Tercihini yap. Ben film yapan tarafındayım hürmet et birazcık bu kadar. Ben film yapıyorum. Senin gibi izlemiyorum ki bana hürmet et yani. Çok doğal bir istek bu" diye konuştu. YENİ FİLME HAZIRLANIYOR GORA VE AROG'tan sonra 3. bir film için de şimdiden kolları sıvayan Cem Yılmaz, sakin bir sürece girdiğini ve sahne için de hazırlıklar yaptığını ifade ederek şöyle konuştu: "Sakin bir yazı çizi dönemine girdim, yeni sinema filmi için. Sahneye de bir şey hazırlamayı düşünüyorum, ama sahne için köklü değişiklik yaptıktan sonra başlayacağım. Ben şimdiye kadar 2 tane repertuar yaptım. Gene böyle bir şeyler birikirse, anlatmak için enteresan bir şeylerin olması lazım. O nedenle sahneyi çok özledim ama bir şeylerin birikmesini bekliyorum." | ||
|
17-01-2009, 16:34 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 57 | bu filmin adı ne olucak cok merak ettim | ||
17-01-2009, 16:43 | #4 | ||
Beş-U-ktaş Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 22 | gene arif üzerine mi kuruldu acaba? | ||
17-01-2009, 17:01 | #5 | ||
Goalkeeper Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 | rago mu olcak bu da arifin üzerine bir şey yapar eğer devam filmi ise
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
17-01-2009, 19:16 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Meyve veren ağaç taşlanır!..Cem Yılmaz'ınki de bu hesap...Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez...Ama bazılarından öyle şeyler duyuyorumki inanamıyorum, filmin yarısında çıkıp gidiyor diyorlar mesela, ee yuhh yanii, o kadarda kötü denemezki yaf bu filme...Bide bu eleştiriyi yapanlar M.Ali Erbil falan yanii...Yaf eğer Arog da filmin ortasında çıkıp gidiyorlarsa senin yaptığın Keloğlan, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filmlerinde ne yapsınlar diye sormazlar mı adama...Berbat ötesi filmler yapmış gelmiş Cem Yılmaz'ı eleştiriyorlar, hayret bir şey valla...Cem Yılmaz yine güzel bir film yapacaktır tahminim, bi rekoru daha kırar, kıskananlar da çatlar işte... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |