![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #61 | ||
|    Gogo  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 43    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     melike sen 35 yapmadan bu oyunu bı dha oynamam         cok calısman gerek coookk :P |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #62 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     yaparım alla beni mi korkutuyosun     :  başlıyorum çalışmlara
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #63 | ||
				 Tecrübe Puanı: 43    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     basla bakalım ama baya bı uzun surucek herhalde :P       |  ||
|   |        |  
|    |  #64 | ||
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ben sana haber veririm       uzun ya da kısa sürede görürüz![]() 
|   |        |  
|    |  #65 | ||
				 Tecrübe Puanı: 43    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     gorucez bakalım hbr beklıyorum o zman       ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #66 | ||
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |      bekle beklebuarada seninkide amma şansmış ![]() 
|   |        |  
|    |  #67 | ||
				 Tecrübe Puanı: 43    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     mutazılık yapmıstım aslında.      bılek bu melıke kuzu bacagı degıl ![]() ![]() calısmaya devam  |  ||
|   |        |  
|    |  #68 | ||
|    ÇUKUROVA KARTALI  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 63    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     18,262       ![]() ![]() Konu Asi Ruh tarafından (28-06-2009 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|    |  #69 | ||
|    3 вüуüкℓєяiη єƒєη∂ιѕι  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     5.984 daha oynamam ben agresif adamım =))    |  ||
|   |        |  
|    |  #70 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     20.617 vay be iyi yapmışım    ![]() 
				__________________   Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez!  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |