![]() |
bu arabadan çıkana benden ++rep Oyunculuğunuzu göreliM http://www.addictinggames.com/escapethecar.html arkadaşlar işi gücü bıraktım 45 dk uğraştım ama çıkamadım aracın içinde bulduklarım + Tornavida + Anahtar + Bant + Pil + Elfeneri + Maket Bıçağı + ve bir not bu aractan cıkabilen oyunLarın ve oyuncuların Kralıdır diye düşünüyorum |
bu işi ancak benim amcaoğlu çözer |
abi o dediklerini bende buldum korna bile çaldım ama arabadan çıkamadım ühüüüüü biri beni çıkarsın burdan |
Bende Çok Ugrastım O Dediklerini Buldum Kabloları Bagladım Bantladım... Ama Nedense Çıkamadım :) Ama Bak kabloları Bagladım Sen Bana Bi Rep Ver Onur :p :D:D |
olmıyoo:D |
off ne zormus yahuu ama en sonunda yaptim :D |
Alıntı:
|
28 dakika surdu bana :D maket bicagi lazim bi yerleri delip desecen :D fazla ipucu olmasinda :) |
21 dk da cıktım :D isteyen varsa anlatırım veya ipucu ısteyene verırım buraya hepsini yazarsam zevkı kalmaz..Bu arada +rep leri gorelim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ozman sana ipucu vereyım ılk once fenerle pilleri kombıne et daha sonra sofor koltuğunun arkasından maket bıçağını al bu arada butun kablolar birleştirilmiyecek inanmıyorsan tavana bak :D yeter bu kadar sana kolay gelsın... |
Alıntı:
|
arabanın tavanında yazıyor kafayı kaldır :D |
banada söyleyin yaaa nasıl çıkıcam alüüüüü |
Alıntı:
en başta demiştim bu oyun tam amcaogluna göre diye tebrikler ++++rep |
kablo renkleri kırmızı mavi gri yeşil sadece onları birleştir zaten tavandakı kağıtta yazıyor |
sonra 75 kez kornaya basın :D |
muhahahahha bu kadar kolay yani bende buldum diye yazacaktım benden önce barış bulmuş:D |
ya Barış çatlatma adamı tamam herşeyi hazırladım...şimdi ne yapacam not hazır fenerle pili kombine ettim anahtarım var habloları yaptım bandım var ve tornavidam var :D bıçak da tamam |
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D :D :D süpersin amcaoğlu yaaa öldüm burada ya gülmekten bir rep daha sana |
Hayırdır kapalı yer korkusuumu var :D nneyse şimdi arka koltuktaki emliyet kemerı tokalarını maket bıçağı yardımıyla kes ve bagaja gir |
Bagajda kitli kalmamak için 3 elham 1 suphanike oku burda kalırsan ben bıle cıkaramam :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
barış kim burda alooooo kod ne yazsan olmazmı göremedim ben |
Alıntı:
|
Kodu bulduysan bagajda kodu gir ve gızlı olan kontak anahtarını bul arabayı çalıstır sonra pedalın orda bulunan bagajı aç tusuna bas daha sonra 40 defa daha kornaya bas :D sonra bagajdan cık ve otostop çekmeye başla ..Nasıl otostop cekılır bunu daha sonra anlatıcam :D |
arkadşlar komple cevap geliyor bekleyin yazmayınn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
anahtarı aldım kontağa taktım arabyı çalıştırdım orda kaldım sonra |
Alıntı:
|
2 dakika 41 saniye nasılım :D |
aqa fener çalışmıyor ya:D:D:D:D:D:D:D hala çıkamayanlar var mı_?:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
hadi ya:D:D:D:D aqa ben çıkalı baya bi oldu ya öylesine yazdım bakarsan konunun başına:D:D:D |
ehuhuhu ya ben Barış olmasa çıkamıyordum...işte herkezi kendim gibi oyun yönünde beceriksiz sanıyorum hiç bakmadım daha önceki yazdığına :D |
Türkiye`de Saat: 17:24 . |