![]() |
İETT Otobüslerinden en çok neye DİKKAT edersiniz? Evet arkadaşlar buda basit bir soru iett yada bir başka otobüslerden yolculuk ederken nelere dikkat ederiiz. ilk ben :D insanların ayakkabılarından nasıl biri olduklalrını anlayabiliyorum.:D öyle bi özelliğim var bende otobüslerde genellikle ayağa bakarım ama düşman olark deiiiill :D:D |
Valla ne yalan söyliim otobüse yada minibüse ilk bindiğimde içeriye şööle bi göz gezdiririm güzel kız varmı diye... :D :D :D |
iyi bende çoraba bakarım özellikle beyaz giyenleri severim :D:D şaka ya ben giyiniş tarzına bakarım nasıl biri oldugunu anlarım...zaten rapçi dansçı falansa tam benim kafandan olur direk sohbete dalarım |
Alıntı:
sadece bakmakla yetinirsinizz zatenn hehehee:) beyaz çoraplarr süper gökayy:D |
Alıntı:
|
kesinnn serkann ordan saf mı görüküyomm::D |
Essstağfirullahhhhhh :D |
otobustekilerin dişlerine bakarım dişlerinde yemekten kalıntı var mı diye? |
ADAMLARIN AĞZININ İÇİNE Mİ BAKIYON LEMM ( abi bi dursana dişinin arasında bişey kalmış ööööö) |
IIIIGGGHHHHYYY, ciddimisin kardeşim ya? :D |
Geçen gün ben gördüm kzıın teki yüzüne fondoten bir sürmüş çenesi nin hemen altı bembeyaz yüzü kapkara sonra bu yemek yemiş ağzının kenarlarınıda silmiş palyaçoo gibinn olmuştu çok çoook güldümm. konuu dağılıyooo eee başkaa başka nelere dikkat ederiz bakem |
bende insanların giyiniş tarzına bakarım...konuşmalarını dinlerim:D |
meraklıı jasminn :D:D bende bazen dinlerimm güzel oluyo :D |
Alıntı:
eee işim dolayısıyla meraklı olmam gerekiyor ehehe:D |
kulaklarınız radar gibi desenize :D |
YOK yaa benmii ama gökay çook güsel oluoyoo sende içinden cvp veriyosun hehehe (ewet, doğru ,ah o cadoloz nebahat yok muu?) |
Alıntı:
|
sendeee az değilmişsinnnn |
yapılan son araştırmalarda erkeklerin kadınlardan daha çok dedikoducu olduğu ortaya çıktı:D |
Alıntı:
|
ben minibüse binerim ayakta yolcu almıyorlar :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sıla seninde kontürün yok biletin yok ahh ahh bu dünyaya çekmek için gelmişsin :)) |
benim akbilim varr İSTANBUL ÇALIŞIYO BİZ İNSAN TAŞIYORUZ...:D |
akbilin bitmeyendemi yoksa ee akbilde parasına göre:) bitince ne olcak yay eve gidersin artık :D |
iç böyle bir araştırmaya girmemiştim,bundan sonra dikkat ederim:) |
yohhbe 2 ytll dolduruyozz :D öğrenciiyiz be abii :Dşaka şaka aylık benimkii |
çeyreği unutma haaa aklımda 15 gün sonra :) |
serkan kardeşim gibi bende güzel bi kız varsa bakarım ne yalan söliyim :D |
ARKADAŞLAR BİDE BU ARKADAŞ EVLİİ TÜH SENİN SIFATİYEE YUHLAYINN VDTI:D::D |
deli sılaaaaaa güzele bakmak sevaptyır beaa sevap işliyom :)) |
vedat abi ne güzel sevap işliyorsun sen öyle :D bende işlemiyorum desem yalan olur heralde :D |
ben ilk koltuklar sonra yolculara :) |
AMAN işleyin sevapınızıı bananee:D vdt çeyreği unut.:D ben bide iett otobüslerinde şoförün kapıları nasıl kontrol ettiğini çok merak etmiştrim. |
ben genelde şöföre ve varsa muavine bakarım ee nasıl birine canımı emanet ediyorum görmek isterim :D |
ben kimseye bakmam otobüste kitap okurum.ilgilenmem yani |
hergün gördüğüm insanlr olduğu için kitabımı okumaya devam ederim,mp3 dilerim eğer bunlar anımda yoksa ki düşük bi ihtimal :):) dışarıyı seyrederim... |
otobüse binmem minibüse binerim oturur yolun bitmsini beklerim:) |
vedat abi hep aynı cümleyi kullanıyorsun sıkılmadın mı ya :):) |
Türkiye`de Saat: 03:29 . |