![]() |
Sizce Dünya'nın En İyi Oyunu Hangisi? Evet arkadaslar sizce dünyanın en iyi oyunu hangisi? |
GTA IV.................... |
Call of Duty |
silkroad... gta vice .. 2 si arasında seçim yapamıyorum:D |
gta IV |
pes 2009 |
pes6 ve knıght online |
gta |
Alıntı:
|
Metin2 şuan kesin verilere dayandırılarak en çok oynanan üye kazanan ve en iyi ONLİNE oyun www.metin2.org ama normal olarak vazgecılmez counter-strike(online oynarsanız daha güzel) |
far cry |
Metin2,Gta,Empire OnLine,Knight OnLine,vb... |
FiFa 2009 :D |
Oğlum da pes 2009 oynuyor.:) GTA'nın da tüm serileri mevcut,şu an GTA IV oynuyor.:) Fırsat bulursa tabi...:p Aslında GTA onun yaşına uygun değil bence... |
Call of Duty ! |
bnm bı aralar sureklı olarak oynadııım oyun counter strıke acaip takntı yapmstım counter strıke dıorum :D |
pes 2009 derim ayrica ayip etin beni kaybetin :D |
Gta - Grand Theft Auto... En sevdiğim Gta San Andreas'di, saatlerce bilgisayarımda online oynardım. Ama şimdiki Ps3'de Fifa 09 en sevdiğimdir. Türkiye'den yeni bir arkadaş geldi ve Halo'ya Heylöy değil Halo dayı gibi söylemişti.. gülmekten ölmüştüm :D |
artık EMPIRE: TOTAL WAR |
Call Of Duty,Medal Of Honor,Pes serileri ...:) |
counter ve knight i hiç bir oyuna deişmem |
Lord Of The Rings The Battle For Middle Earth NBA 2K9 Resident Evi 5 bu 3 oyun harika |
Counter & PES |
1 Call of duty 2 Counter 3 Fm :D:D:D |
Pes'i hiç bir oyuna değişmem. İki numara da bence Counter dır. Her zaman stres atmak garanti. :) |
war rock indirin deneyin counter in gelişmişini düşünün süper bi oyun ;) |
Sorgusuz sualsiz Call of Duty |
metin 2 |
GTA IV |
Alıntı:
|
prince ve pes6 |
İkariam omikron serverinde olanlar irtibata geçsin :D |
SİREN 2 ... Oyunu En fazla yarım Saat Oynarsınız ... Oyun Çok İç Karartıcı Çok Karanlık ve Olur Olmadık Yerde İn Cin Çıkıyr .. Yarım Saat Sonra Zaten Sıkıntıdan Nefes Alamıyrsun :D Tavsiye Etsem mi Etmesem mi Tereddütte Kaldım ..Korku Sevenler Oynasın ;) |
stronghold kesinlikle.simsin eski çağ hali:Dsavaş falan var müthiş bi ayrıntı mekanizması hakim oyuna hiç sıkmıo çoq zevkli andd güzel bi oyun... |
fm 2009 |
pes6, cm 03-04:D |
cm, fm ve pes 2009 :D |
CM 03-04 Red Alert 2 Call of Duty Forever..!! :D Vazgeçilmezlerim |
Benim için winning eleven |
counter fm pes |
Türkiye`de Saat: 17:18 . |